Covid-19 ενημερώσεις

Προσωρινή αναστολή των δια ζώσης υπηρεσιών και εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα γραφεία μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη είναι κλειστά για το κοινό σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Όλες οι δια ζώσης υπηρεσίες και εκδηλώσεις μας αναστέλλονται προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, όπου αυτό είναι εφικτό.

Μάθετε περισσότερα:

Διδακτικά Κέντρα

Η δια ζώσης διδασκαλία αναστέλλεται προσωρινά σύμφωνα με τις συμβουλές των αρχών.

Παρουσιάσαμε διαδίκτυακά μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες και μια ασφαλή διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης Αγγλικών για παιδιά και εφήβους (Primary και Secondary) ώστε να συνεχίσουν τη μάθησή τους.

Εάν είστε μαθητής/μαθήτριά μας ή γονείς των μαθητών μας, παρακαλούμε όπως ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων για εσάς ή το παιδί/τα παιδιά σας.

Εξετάσεις Cambridge English

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, των συνεργατών και των υποψηφίων, παρατείνουμε την περίοδο εγγραφών για τις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2020 B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE), A2 Key (KET) for Schools, B1 Preliminary (PET) for Schools και Young Learners (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers έως και την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Εγγραφής.

Παρακαλουθούμε τις εξελίξεις σε συνεργασία με το Cambridge Assessment English. Οι ημερομηνίες εξετάσεων για την περίοδο Μαΐου 2020 ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις οδηγίες των εθνικών αρχών και τις εξελίξεις. Θα ενημερώσουμε τους υποψήφιους και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών έγκαιρα.

Εξετάσεις IELTS

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εξετάσεις IELTS μέχρι τις 26 Απριλίου 2020 στην Ελλάδα, σε όλες τις πόλεις. Σχετικές πληροφορίες έχουν σταλεί στους εγγεγραμμένους υποψηφίους για τις εξετάσεις Απριλίου 2020 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με οδηγίες για τη μεταφορά της εξέτασής τους σε μια νέα ημερομηνία.

Για να εγγραφείτε για το IELTS σε επόμενες ημερομηνίες:

Επισκεφθείτε την σελίδα μας Προετοιμαστείτε για το IELTS με το British Council για να βρείτε δωρεάν online μαθήματα προετοιμασίας, βίντεο, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Σχολικές εξετάσεις (GCE, GCSE, International GCSE, IAL)

Είμαστε ενήμεροι για την τελευταία ανακοίνωση της επιτροπής των UK school examinations boards να μην διεξαχθούν οι διεθνείς σχολικές εξετάσεις (GCE, IGCSE, GCSE, IAL) τον Μαΐο/Ιούνιο 2020 σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τα examination boards και θα σας ενημερώσουμε με ότι νεότερο το συντομότερο δυνατό.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και οδηγίες, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των examination boards:

Διαδικτυακές παρουσιάσεις για τις σπουδές στη Βρετανία

Μετά το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων για τις σπουδές στη Βρετανία.

Υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων

Η δια ζώσης υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο με ACS Courier. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα μετάφραση και επικύρωση εγγράφων.

Πολιτιστική δραστηριότητα

Ανακοινώνουμε την προσωρινή αναστολή των εκδηλώσεών μας με σκοπό τον επαναπρογραμματισμό τους όταν αυτό καταστεί δυνατό. Εξετάζουμε την ανάπτυξη των ψηφιακών δυνατοτήτων των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και διερευνούμε τρόπους για να παραμείνουμε κοντά σας διαδικτυακά.

Τηλεφωνικό κέντρο

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 10.00 μέχρι τις 17.00. Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων που δεχόμαστε, θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισής μας μέσω τηλεφώνου ή/και email.

Μείνετε συντονισμένοι

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, ακολουθήστε μας στο Facebook ή εγγραφείτε στα newsletter μας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών, των πελατών και του προσωπικού μας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα σχετικά μέτρα σύμφωνα με τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.