Covid-19 ενημερώσεις

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως λειτουργικές και διαθέσιμες με εξ αποστάσεως και online εξυπηρέτηση, καθώς και κατόπιν ραντεβού.

Μάθετε πώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προγράμματά μας:

Μαθήματα Αγγλικών

Τα μαθήματα μας για παιδιά και ενήλικες θα συνεχιστούν με φυσική παρουσία από τον Σεπτέμβριο, έχοντας λάβει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά σας στα διδακτικά μας κέντρα.

Εάν είστε μαθητής/μαθήτριά μας ή γονείς των μαθητών μας, παρακαλούμε όπως ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα μαθημάτων για εσάς ή το παιδί/τα παιδιά σας.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα μαθήματα και τους τρόπους εγγραφής.

Εξετάσεις Cambridge English

Οι προγραμματισμένες εξετάσεις Μαΐου 2020 έχουν μεταφερθεί για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο 2020δείτε το νέο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα εξετάσεων των υποψηφίων με τις ακριβείς ημέρες και ώρες της εξέτασής τους θα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας μας περίπου μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία της εξέτασης.

Σημειώστε ότι προσφέρουμε και computer-based εξετάσεις Cambridge English.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Συχνές ερωτήσεις για τις εξετάσεις.

Εξετάσεις IELTS

Τώρα προσφέρουμε στους IELTS υποψηφίους μας ακόμα περισσότερες επιλογές. Διαθέτουμε ακόμα περισσότερες ημερομηνίες για τις computer-delivered IELTS και paper-based IELTS εξετάσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε την ημερομηνία, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί.

Για να εγγραφείτε για το IELTS σε επόμενες ημερομηνίες:

Επισκεφθείτε την σελίδα μας Προετοιμαστείτε για το IELTS με το British Council για να βρείτε δωρεάν online μαθήματα προετοιμασίας, βίντεο, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Συχνές ερωτήσεις για τις εξετάσεις.

Σχολικές εξετάσεις (GCE, GCSE, International GCSE, IAL)

Είμαστε ενήμεροι για την τελευταία ανακοίνωση της επιτροπής των UK school examinations boards να μην διεξαχθούν οι διεθνείς σχολικές εξετάσεις (GCE, IGCSE, GCSE, IAL) τον Μάιο/Ιούνιο 2020 σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τα examination boards και θα σας ενημερώσουμε με ότι νεότερο το συντομότερο δυνατό.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και οδηγίες, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των examination boards:

Διαδικτυακές παρουσιάσεις για τις σπουδές στη Βρετανία

Μετά το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων για τις σπουδές στη Βρετανία.

Υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων μέσω courier

Η δια ζώσης υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία παρέχεται με ACS Courier και, μόνο για κατάθεση, με email. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μετάφραση και επικύρωση εγγράφων για περισσότερες πληροφορίες.

Πολιτιστική δραστηριότητα

Ανακοινώνουμε την προσωρινή αναστολή των εκδηλώσεων που απαιτούν φυσική παρουσία με σκοπό τον επαναπρογραμματισμό τους όταν αυτό καταστεί δυνατό. Εξετάζουμε την ψηφιακή ανάπτυξη μέρους των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και τη δημιουργία νέου ψηφιακού υλικού για να παραμείνουμε κοντά σας διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Arts online.

Συχνές ερωτήσεις

Δημιουργήσαμε οδηγίες για τους μαθητές μας, τους γονείς των μαθητών μας, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τους συνεργάτες μας και τους μεμονωμένους υποψηφίους μας, απαντώντας σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση των μαθημάτων μας και των εξετάσεων:

Τηλεφωνικό κέντρο

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 μέχρι τις 17.00. Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων που δεχόμαστε, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισής μας μέσω τηλεφώνου ή/και email.

Μείνετε συντονισμένοι

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, ακολουθήστε μας στο Facebook ή εγγραφείτε στα newsletter μας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών, των πελατών και του προσωπικού μας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα σχετικά μέτρα σύμφωνα με τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δείτε επίσης