Covid-19 ενημερώσεις

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Σχετικά με την παρακολούθηση μαθημάτων Αγγλικών, τα μαθήματα συνεχίζονται με φυσική παρουσία στα διδακτικά μας κέντρα.

Οι εξετάσεις διενεργούνται τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και πρόληψης. Σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ οι υποψήφιοι μπορούν να προσέλθουν στις εξετάσεις χωρίς rapid/PCR ή self-test. Επίσης δεν χρειάζεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης.  Είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.  

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας είναι πλήρως λειτουργικές και διαθέσιμες εξ αποστάσεως ή με online εξυπηρέτηση.

Μάθετε πώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προγράμματά μας:

Μαθήματα Αγγλικών

Σχετικά με την παρακολούθηση μαθημάτων Αγγλικών, τα μαθήματα συνεχίζονται με φυσική παρουσία στα διδακτικά μας κέντρα.

Εάν είστε μαθητής/μαθήτριά μας ή γονείς των μαθητών μας, παρακαλούμε όπως ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για ενημερώσεις για εσάς ή το παιδί/τα παιδιά σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με τις Συχνές Ερωτήσεις για τα Μαθήματα Αγγλικών.

Εξετάσεις Cambridge English

Το πρόγραμμα εξετάσεων των υποψηφίων με τις ακριβείς ημέρες και ώρες της εξέτασής τους θα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας μας περίπου μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία της εξέτασης.

Σημειώστε ότι προσφέρουμε και computer-based εξετάσεις Cambridge English.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Συχνές ερωτήσεις για τις εξετάσεις.

Εξετάσεις IELTS

Οι εξετάσεις IELTS διενεργούνται τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και πρόληψης. Καθ’ όλη την διάρκεια τόσο των γραπτών όσο και των προφορικών εξετάσεων είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους γραφική ύλη.

Για να εγγραφείτε για το IELTS σε επόμενες ημερομηνίες:

  • δείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων IELTS on computer
  • δείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων IELTS on paper.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας Προετοιμαστείτε για το IELTS με το British Council για να βρείτε δωρεάν online μαθήματα προετοιμασίας, βίντεο, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Συχνές ερωτήσεις για τις εξετάσεις.

Σχολικές εξετάσεις (GCE, GCSE, International GCSE, IAL)

To Pearson Edexcel ανακοίνωσε ότι οι εξετάσεις International GCSE και International AS/A Level για τον Μάιο/Ιούνιο του 2021 δεν θα πραγματοποιηθούν όπως είχαν προγραμματιστεί. Διαβάστε τις ενημερώσεις από το Pearson Edexcel εδώ.

Διαδικτυακές παρουσιάσεις για τις σπουδές στη Βρετανία

Μετά το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων για τις σπουδές στη Βρετανία.

Υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων μέσω courier

Η δια ζώσης υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης εγγράφων αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία παρέχεται με ACS Courier και, μόνο για κατάθεση, με email. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μετάφραση και επικύρωση εγγράφων για περισσότερες πληροφορίες.

Πολιτιστική δραστηριότητα

Ανακοινώνουμε την προσωρινή αναστολή των εκδηλώσεων που απαιτούν φυσική παρουσία με σκοπό τον επαναπρογραμματισμό τους όταν αυτό καταστεί δυνατό. Εξετάζουμε την ψηφιακή ανάπτυξη μέρους των καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και τη δημιουργία νέου ψηφιακού υλικού για να παραμείνουμε κοντά σας διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας Arts online και Εκδηλώσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Δημιουργήσαμε οδηγίες για τους μαθητές μας, τους γονείς των μαθητών μας, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τους συνεργάτες μας και τους μεμονωμένους υποψηφίους μας, απαντώντας σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση των μαθημάτων μας και των εξετάσεων:

Τηλεφωνικό κέντρο

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 μέχρι τις 17.00. Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων που δεχόμαστε, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισής μας μέσω τηλεφώνου ή/και email.

Μείνετε συντονισμένοι

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, ακολουθήστε μας στο Facebook ή εγγραφείτε στα newsletter μας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών, των πελατών και του προσωπικού μας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα σχετικά μέτρα σύμφωνα με τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δείτε επίσης