Τελευταία ενημέρωση: 6 Νοεμβρίου 2020

Δημιουργήσαμε κάποιες οδηγίες για τους μαθητές μας, απαντώντας σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση των μαθημάτων μας.

Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με τους μαθητές και με τους γονείς των μαθητών μας σε προσωπικό επίπεδο.

Πως μπορώ να προχωρήσω σε επανεγγραφή/εγγραφή στα μαθήματα που ξεκινούν; Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής;

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί σε ένα μάθημα Αγγλικών με το British Council, θα σας έχουμε ήδη στείλει οδηγίες για την εγγραφή σας μέσω email. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα θα χρειαστεί να κλείσετε μία δωρεάν συνάντηση για να δούμε το επίπεδο των Αγγλικών σας. Αφού ολοκληρώσετε τη συνάντηση, οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας θα συζητήσουν μαζί σας τα αποτελέσματα σας ώστε να διαλέξετε το μάθημα που ταιριάζει περισσότερο στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να εγγραφείτε στα μαθήματα μας, δείτε εδώ.

Ποια μαθήματα είναι διαθέσιμα;

 Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα μαθήματα και τους τρόπους εγγραφής.

Ποια μέτρα ασφαλείας έχετε λάβει στις τάξεις και τα διδακτικά κέντρα;

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που εγγραφώ εγώ ή το παιδί μου σε ένα μάθημα με φυσική παρουσία και υπάρξει ένα νέο κύμα Covid-19;

Εάν χρειαστεί να ανασταλεί η λειτουργία των διδακτικών μας κέντρων, εγγυόμαστε ότι τα μαθήματα σας θα συνεχιστούν διαδικτυακά με τον ίδιο αριθμό μαθητών, τον ίδιο/ίδια καθηγητή/καθηγήτρια και τον ίδιο αριθμό διδακτικών ωρών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών;

Δείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Δείτε επίσης