Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Δημιουργήσαμε κάποιες οδηγίες για τους μαθητές μας, απαντώντας σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση των μαθημάτων μας.

Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με τους μαθητές και με τους γονείς των μαθητών μας σε προσωπικό επίπεδο.

Πως μπορώ να προχωρήσω σε επανεγγραφή/εγγραφή στα μαθήματα που ξεκινούν την καινούρια ακαδημαϊκή χρονιά;

Εάν εσείς ή το παιδί σας παρακολουθείτε ήδη μαθήματα Αγγλικών στο British Council, θα σας στείλουμε οδηγίες μέσω email για την επανεγγραφή σας ή την επανεγγραφή του παιδιού σας. Μπορείτε να βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές πληρωμής.

Εάν εσείς ή το παιδί σας επιθυμείτε να μάθετε Αγγλικά με το British Council, θα χρειαστεί να κλείσετε μία δωρεάν συνάντηση για να δούμε το επίπεδο των Αγγλικών σας. Αφού ολοκληρώσετε τη συνάντηση, οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας θα συζητήσουν μαζί σας τα αποτελέσματα σας ώστε να διαλέξετε το μάθημα που ταιριάζει περισσότερο στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να εγγραφείτε στα μαθήματα μας, δείτε εδώ.

Ποια μέτρα ασφαλείας έχετε λάβει στις τάξεις και τα διδακτικά κέντρα;

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που εγγραφώ εγώ ή το παιδί μου σε ένα μάθημα με φυσική παρουσία και υπάρξει ένα νέο κύμα Covid-19;

Θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών. Εάν χρειαστεί να ανασταλεί η λειτουργία των διδακτικών μας κέντρων, εγγυόμαστε ότι τα μαθήματα σας θα συνεχιστούν διαδικτυακά με τον ίδιο αριθμό μαθητών, τον ίδιο/ίδια καθηγητή/καθηγήτρια και τον ίδιο αριθμό διδακτικών ωρών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών;

Δείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Δείτε επίσης