Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ενώ η προσωρινή αναστολή των μαθημάτων Αγγλικών συνεχίζεται, δημιουργήσαμε οδηγίες για τους μαθητές μας, απαντώντας σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση των μαθημάτων μας.

Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με τους μαθητές και με τους γονείς των μαθητών μας σε ατομικό επίπεδο.

To μάθημά μου έχει προσωρινά ανασταλεί. Πότε θα συνεχιστούν τα μαθήματα;

Προκειμένου να προστατευθεί η υγεία όλων των μαθητών μας, ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των αρμόδιων εθνικών αρχών σχετικά με τον Covid-19 και τα δια ζώσης μαθήματα Αγγλικών έχουν προσωρινά ανασταλεί.

Μέχρι να είναι και πάλι ασφαλής η δια ζώσης διδασκαλία, θα συνεχίσουμε τα διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών. Αυτό σημαίνει ότι τα τρέχοντα μαθήματά σας μαζί μας θα συνεχιστούν διαδικτυακά. Όλοι οι μαθητές και οι γονείς έχουν ήδη λάβει μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα διαδικτυακά μαθήματα και πώς θα χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τι προσφέρετε στους μαθητές τώρα που έχουν προσωρινά ανασταλεί τα δια ζώσης μαθήματα;

Βασιζόμαστε στην εμπειρία και την εξειδίκευση του ευρύ δικτύου των διδακτικών μας κέντρων σε ολόκληρο τον κόσμο για να προσφέρουμε μία εμπειρία διαδικτυακής μάθησης που έχει ήδη αποδειχθεί αποτελεσματική. Προσπαθούμε επίσης να διασφαλίσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, ότι τα διαδικτυακά μαθήματα θα παραδίδονται από τον ίδιο καθηγητή/την ίδια καθηγήτρια, την ίδια ώρα με την κανονική τους τάξη και με την ίδια ομάδα μαθητών.

Τα διαδικτυακά μαθήματα για ενήλικες είναι όπως όλα τα άλλα μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει στο British Council. Θα εξασκήσετε τον προφορικό και γραπτό λόγο με τον καθηγητή/την καθηγήτριά σας και τους συμμαθητές σας σε πραγματικό χρόνο και θα δουλεύετε σε ομάδες ή ζευγάρια. Βέβαια, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μάθημα, θα κάνετε πρακτική στην κατανόηση του προφορικού και γραπτού λόγου και θα εμπλουτίζετε συνεχώς τις γνώσεις σας. Η διαφορά είναι ότι τα μαθήματα παραδίδονται μέσω Zoom – ένα εργαλείο οπτικοακουστικής επικοινωνίας φιλικό προς το χρήστη.

Τα διαδικτυακά μαθήματα για παιδιά και εφήβους έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ίδιες δεξιότητες και να παρέχουν την ίδια πρόοδο με τα δια ζώσης μαθήματα. Αποτελούνται από μαθήματα σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή/την καθηγήτρια καθώς και διαδικτυακές εργασίες προσωπικής ενασχόλησης των μαθητών που πρέπει να ολοκληρώνονται πριν και μετά το κάθε διαδικτυακό μάθημα. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να μορφωθούν σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που μας επιτρέπει να κρατάμε τα παιδιά ασφαλή ενώ βρίσκονται σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον.

Όλοι οι μαθητές και οι γονείς έχουν ήδη λάβει μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά τους μαθήματα και τις ημερομηνίες που ξεκινά το κάθε διαδικτυακό μάθημα.

Μπορώ να μεταφέρω την εγγραφή μου (ή την εγγραφή του παιδιού μου) σε κάποιο μελλοντικό μάθημα ή να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος που ήδη προσφέρουμε. Φροντίσαμε να σας παρέχουμε μία λύση, η οποία έχει ήδη αποδειχθεί αποτελεσματική και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τα μαθήματά σας μαζί μας. Πρόθεσή μας είναι να αναπληρώσουμε τα μαθήματα ή/και να παρατείνουμε τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους όπου είναι δυνατόν.

Μπορώ να προχωρήσω σε επανεγγραφή του παιδιού/των παιδιών μου και πώς μπορώ να πληρώσω;

Αυτή τη στιγμή, έχουμε επικεντρωθεί στη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης των μαθητών μας στα διαδικτυακά μαθήματα, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την πρόοδό τους με τα μαθήματα Αγγλικών τους. Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για να προσαρμόσουν τις διαδικασίες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή διαδικτυακή εμπειρία. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε οποιαδήποτε αναστάτωση για τους πελάτες μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις επανεγγραφές ή για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τα μαθήματά μας. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να πληρώσετε τα δίδακτρά σας με τραπεζικό έμβασμα/ απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό του British Council στη Citibank. Η περίοδος των επανεγγραφών για τους υπάρχοντες μαθητές μας θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2020.

Παρακολουθώ μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Τι συμβαίνει τώρα;

Εφόσον δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης μαθήματα κατά τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των διδακτικών μας κέντρων, προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα, καθώς και για τις ημερομηνίες έναρξης του κάθε μαθήματος. Πρόθεσή μας είναι να αναπληρώσουμε τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις όπου αυτό είναι δυνατόν.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών;

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 10.00 μέχρι τις 17.00. Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων που δεχόμαστε, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισής μας μέσω τηλεφώνου ή/και email. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Δείτε επίσης