Βελτιώστε τα Αγγλικά σας και δημιουργήστε το μέλλον σας

Τα Αγγλικά είναι απαραίτητα στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία. Είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων, του διαδικτύου και του σύγχρονου πολιτισμού. Η αυτοπεποίθηση στη χρήση των Αγγλικών είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας στις σπουδές και στη ζωή σας.

Ως ο σημαντικότερος διδακτικός οργανισμός της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο, είμαστε σε θέση να σας φέρουμε πιο κοντά στα Αγγλικά και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις εκπαιδευτικές σας προοπτικές.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας και να σας δείξουμε το σωστό δρόμο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Τα μαθήματά μας και οι διαδικτυακοί πόροι μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους της ηλικίας σας, ενώ θα μάθετε τη γλώσσα μαζί με άλλους φοιτητές σαν και εσάς.

Ως συνδημιουργός του τεστ IELTS, το British Council είναι ο καταλληλότερος οργανισμός για να σας βοηθήσει να πάρετε τη βαθμολογία που χρειάζεστε και να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο που ονειρεύεστε.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να θέσετε ισχυρές βάσεις για το μέλλον σας.

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

Τα επίπεδα μας

  • Pre-Lower
  • Lower
  • Advanced
  • Proficiency

Επιλέξτε τον ιδανικό τρόπο εκμάθησης

Σε τάξη (φυσική παρουσία)

Διαδικτυακά

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα