Νεαρή γυναίκα σε εργαστήριο αγγλικής γλώσσας

Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ευρεία σειρά δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν την παρούσα εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και βοηθούν στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της ευχέρειας του προφορικού σας λόγου.

Διαδικτυακές ομιλίες και εργαστήρια στα Αγγλικά

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες εντελώς δωρεάν. Καλύπτουν μία ευρεία σειρά θεμάτων και πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ομιλητές. Συνήθως διαρκούν 45 λεπτά και πραγματοποιούνται στα Αγγλικά. Για να εγγραφείτε, μπορείτε να στείλετε email στον cliff.parry@britishcouncil.gr  γράφοντας το όνομα της δραστηριότητας/τα ονόματα των δραστηριοτήτων που ενδιαφέρεστε στο πεδίο «Θέμα» του email σας.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, 19.00–20.00

Ομιλία σε κοινό (ακροατήριο) - πως να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να επωφεληθείτε από συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση ή ομιλία σε κοινό (ακροατήριο).

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2022, 19.00–20.00

Τρόποι εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Παρακολουθήστε το σεμινάριό μας με προτάσεις και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2022, 19.00–20.00

Αντιμετώπιση άγχους και στρες
Είναι φυσικό να νιώθετε άγχος και στρες, αλλά ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε; Παρακολουθήστε το σεμινάριο μας για να μάθετε περισσότερα.