Νεαρή γυναίκα σε εργαστήριο αγγλικής γλώσσας

Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ευρεία σειρά δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν την παρούσα εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και βοηθούν στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της ευχέρειας του προφορικού σας λόγου.

Διαδικτυακές ομιλίες και εργαστήρια στα Αγγλικά

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες εντελώς δωρεάν. Καλύπτουν μία ευρεία σειρά θεμάτων και πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ομιλητές. Συνήθως διαρκούν 45 λεπτά και πραγματοποιούνται στα Αγγλικά. Για να εγγραφείτε, μπορείτε να στείλετε email στον cliff.parry@britishcouncil.gr  γράφοντας το όνομα της δραστηριότητας/τα ονόματα των δραστηριοτήτων που ενδιαφέρεστε στο πεδίο «Θέμα» του email σας.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 19.00–20.00

Η τέχνη της ομιλίας σε κοινό (ακροατήριο) - πως να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να επωφεληθείτε από συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση και στη δημόσια ομιλία.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, 19.00–20.00

Συμβουλές για τη σύνταξη του βιογραφικού σας
Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας στην κατάλληλη μορφή, καθώς και να αναδείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, 19.00–20.00

Συμβουλές για την ημέρα της συνέντευξης
Ανακαλύψτε συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στις συνεντεύξεις σας.