Νεαρή γυναίκα σε εργαστήριο αγγλικής γλώσσας

Όταν εγγραφείτε σε κάποιο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες του British Council, θα επωφεληθείτε από μια ευρεία σειρά δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν την εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και βοηθούν στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της ευχέρειας του προφορικού λόγου.

Write and Improve

Εγγραφείτε στην υπηρεσία Cambridge English Write and Improve και θα σας παρέχουμε συμβουλές και καθοδήγηση για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Διαδικτυακές ομιλίες και εργαστήρια στα Αγγλικά

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται από το Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι και προσφέρεται δωρεάν στους ενήλικες μαθητές μας με σειρά προτεραιότητας. Όλες οι ομιλίες και τα εργαστήρια καλύπτουν μία ευρεία σειρά θεμάτων και πραγματοποιούνται από κάποιους καθηγητές μας ή εξωτερικούς ομιλητές. Συνήθως διαρκούν 60 λεπτά και πραγματοποιούνται στα Αγγλικά.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, 19.00–20.00

Τips for B2, C1 and C2 Speaking Tests
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να επωφεληθείτε από συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν στις προφορικές σας εξετάσεις για τα επίπεδα B1, C1 και C2.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, 19.00–20.00

Resume writing tips
Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας στην κατάλληλη μορφή, καθώς και να αναδείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Δείτε τον Οδηγό μας για τα Διαδικτυακά Μαθήματα που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου Zoom.