Νεαρή γυναίκα σε εργαστήριο αγγλικής γλώσσας

Όταν εγγραφείτε σε κάποιο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες του British Council, θα επωφεληθείτε από μια ευρεία σειρά δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν την εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και βοηθούν στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της ευχέρειας του προφορικού λόγου.

Writing Extra

Εγγραφείτε στην online υπηρεσία Writing Extra και κάθε εβδομάδα μπορείτε να μας στέλνετε ένα κείμενο ή μία έκθεση και θα λαμβάνετε εξατομικευμένες διορθώσεις και σχόλια.

Ομιλίες και εργαστήρια στα Αγγλικά

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οργανώνεται από το Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι και προσφέρεται δωρεάν στους ενήλικες μαθητές μας με σειρά προτεραιότητας. Όλες οι ομιλίες ή τα εργαστήρια διαρκούν συνήθως 60 λεπτά και πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα από κάποιους καθηγητές μας ή εξωτερικούς ομιλητές.

 • Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, 19.00–21.00
  Public speaking: Getting your message across
  Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία και να γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στις παρουσιάσεις.
 • Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, 18.30–20.00
  Resume writing tips
  Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας στην κατάλληλη μορφή, καθώς και να αναδείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης, θα σας καθοδηγήσουμε στο τι θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη συνοδευτική επιστολή και πως θα πρέπει να περιγράψετε τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά σας προσόντα.

Ταξίδια και περιηγήσεις

 • Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 11.30–13.30
  Κυριακάτικος περίπατος στη Ρωμαϊκή Αθήνα