Όλοι οι καθηγητές του British Council διακρίνονται για το πάθος τους και την αφοσίωση στη δουλειά τους. Πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτοντας εξαιρετικά τυπικά προσόντα και εκτενή εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών σε ενήλικες.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις μας από τους καθηγητές είναι:

  • Να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή αντίστοιχης βαρύτητας εκπαιδευτικού οργανισμού. 
  • Να διαθέτουν αναγνωρισμένο δίπλωμα διδασκαλίας των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα, όπως το Cambridge University CELTA ή το Trinity College London CertTESOL.
  • Να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών.
  • Να έχουν μεγάλη ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας. 

Γνωρίστε μερικούς από τους καθηγητές μας

Teacher portrait

Carla

“Έχω πάθος, ενθουσιασμό και φέρνω ενέργεια στην τάξη. Πιστεύω πως κάθε μαθητής είναι σημαντικός. Για αυτό το λόγο, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου έχοντας ως γνώμονα εκείνους ως μονάδες, και προσφέρω ενδιαφέρον και ευχάριστα μαθήματα.”

H Carla γεννήθηκε στην Αγγλία και είναι κάτοχος πτυχίου Δημιουργικών Σπουδών και του CELTA. 

Προτού έρθει στην Ελλάδα, παρέδιδε μαθήματα Αγγλικών σε καλοκαιρινά σχολεία στην Αγγλία, στην Ταϋλάνδη, στο Βιετνάμ και στην Καμπόντια. 

Teach portrait

David

“Είμαι ενεργητικός και ενθουσιώδης, και δημιουργώ καλές σχέσεις με τους μαθητές μου. Νοιάζομαι ουσιαστικά για εκείνους.”  

O David γεννήθηκε στην Αγγλία και κατέχει πτυχίο στην Αγγλική & Ιταλική Φιλολογία & Γλώσσα. 

Διδάσκει Αγγλικα σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους εδώ και 27 χρόνια. Εργάζεται στο British Council από το 1992 όπου διατέλει και ως Συντονιστής Πληροφορικής από το 2002. Επίσης, συμμετέχει στη διδασκαλία του προγράμματος Διδασκαλίας Καθηγητών.