Όλοι οι καθηγητές του British Council διακρίνονται για το πάθος τους και την αφοσίωση στη δουλειά τους. Πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτοντας εξαιρετικά τυπικά προσόντα και εκτενή εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις μας από τους καθηγητές είναι:

  • Να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή αντίστοιχης βαρύτητας εκπαιδευτικού οργανισμού. 
  • Να διαθέτουν αναγνωρισμένο δίπλωμα διδασκαλίας των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα, όπως το Cambridge University CELTA ή το Trinity College London CertTESOL.
  • Να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών.
  • Να έχουν μεγάλη ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας. 

Γνωρίστε μερικούς από τους καθηγητές μας

Teach portrait

Annita

“Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις παιδιά να εξερευνούν τον κόσμο καθώς μαθαίνουν αγγλικά.  Μου αρέσει να βοηθώ τα παιδιά να μαθαίνουν μέσω πολύ-αισθητηριακών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που αγαπούν! “

Η Αννίτα γεννήθηκε στην Ελλάδα.  Κατέχει πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία και μεταπτυχιακό στη Μετάφραση και Διερμηνεία.

Διδάσκει Αγγλικά εδώ και 8 χρόνια, 4 από τα οποία στο σχολείο Ι.Μ Παναγιωτόπουλος με το οποίο και συνεργαζόμαστε.

Teacher portrait

Carla

“Έχω πάθος, ενθουσιασμό και φέρνω ενέργεια στην τάξη. Πιστεύω πως κάθε μαθητής είναι σημαντικός. Για αυτό το λόγο, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου δίνοντας έμφαση σε εκείνους ως μονάδες, και προσφέρω ενδιαφέρον και ευχάριστα μαθήματα.”

Η Carla γεννήθηκε στην Αγγλία.  Kατέχει πτυχίο στις Δημιουργικές Σπουδές και το CELTA.

Πριν έρθει στην Ελλάδα, δίδασκε Αγγλικά σε θερινά σχολεία στην Αγγλία, στη Ταΐλάνδη, στο Βιετνάμ και στη Καμπότζη.

Teacher portrait

Eleni K.

“Μου είναι ευχάριστο να διδάσκω μαθητές όλων των ηλικιών. Τα μαθήματα που σχεδιάζω είναι δομημένα ώστε οι μαθητές μου να κατακτούν το μέγιστο των ικανοτήτων τους, καθώς και να τους δίνουν το χώρο να γίνουν πιο δημιουργικοί και να διασκεδάσουν.”

Η Ελένη γεννήθηκε στην Ελλάδα.  Kατέχει πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία, μεταπτυχιακό στη Διαχείρηση Ανθρώπινου Δυναμικού, δίπλωμα στις Μαθησιακές Δυσκολίες και μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση TESOL.

Έχει 5 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων.

Teacher portrait

Eleni P.

“Πραγματικά λατρεύω τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που βρίσκεται στις τάξεις των νεαρών μας μαθητών. Είναι διασκεδαστικό να τους διδάσκεις και είναι υπέροχο να βλέπεις τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα.”

Η Ελένη γεννήθηκε στην Ελλάδα.  Κατέχει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση, δίπλωμα TESOL διδασκαλία, το CELTA και σπουδάζει ώστε να αποκτήσει το DELTA..

Το 2008 ξεκίνησε να διδάσκει Αγγλικά ως εκπαιδευόμενη στη Νότια Αφρική και από το 2009 διδάσκει Αγγλικά σε παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα. 

Teach portrait

Gwyn

“Λατρεύω να διδάσκω μαθητές όλων των ηλικιών. Σχεδιάζοντας τα μαθήματα μου, προσπαθώ να συμπεριλαμβάνω ένα εύρος δραστηριοτήτων με στόχο οι μαθητές μου να αγαπήσουν τα Αγγλικά.”

Ο Gwyn γεννήθηκε στη Β.Ουαλία. Κατέχει πτυχίο στη Φιλοσοφία και τη Θεολογική Εκπαίδευση, το CELTA και σπουδάζει για το PGCE.

Το 2005 έγινε ακαδημαϊκός μέντορας φοιτητών και από τότε έχει εργαστεί εθελοντικά ως βοηθός καθηγητή σε σχολεία της Μ.Βρετανίας και από το 2011 διδάσκει αγγλικά στην Ελλάδα.

Teach portrait

Martha

“Η χρήση πολλών διαφορετικών ‘εργαλείων’ όπως η ζωγραφική, τα παιχνίδια, η ανάγνωση ιστοριών, το τραγούδι και οι διαδραστικοί πίνακες, με βοηθάει να δημιουργήσω μία διασκεδαστική και αξιομνημόνευτη εμπειρία μάθησης!”  

Η Μάρθα γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατέχει πτυχίο στις Τέχνες, μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, πιστοποιητικό στις Κοινωνικές Επιστήμες και πιστοποιητικό στη Διδασκαλία νεαρών μαθητών.

Έχει συμπληρώσει περισσότερες από 1.000 ώρες διδασκαλίας Αγγλικών σε νεαρούς μαθητές.