Μαθητής που παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών στο φορητό υπολογιστή του

Προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα ώστε οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Primary και Secondary) να μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν Αγγλικά, καθώς η δια ζώσης διδασκαλία έχει προσωρινά ανασταλεί.

Τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ίδιες δεξιότητες και να παρέχουν την ίδια πρόοδο με τα δια ζώσης μαθήματα. Αποτελούνται από μαθήματα σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή/την καθηγήτρια καθώς και διαδικτυακές εργασίες προσωπικής ενασχόλησης των μαθητών που πρέπει να ολοκληρώνονται πριν και μετά το κάθε διαδικτυακό μάθημα. Βασιζόμαστε στην εμπειρία και την εξειδίκευση του ευρύ δικτύου των διδακτικών μας κέντρων σε ολόκληρο τον κόσμο για να προσφέρουμε μία εμπειρία διαδικτυακής μάθησης που έχει ήδη αποδειχθεί αποτελεσματική.

Προσπαθούμε επίσης να διασφαλίσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, ότι τα διαδικτυακά μαθήματα θα παραδίδονται από τον ίδιο καθηγητή/την ίδια καθηγήτρια, την ίδια ώρα με την κανονική τους τάξη και με την ίδια ομάδα μαθητών.

Μάθετε περισσότερα για τα διαδικτυακά μας μαθήματα κατεβάζοντας τον Οδηγό Γονέων για τα Διαδικτυακά Μαθήματα και τον Οδηγό Επίλυσης Προβλημάτων για τα Διαδικτυακά Μαθήματα και ενημερωθείτε για τον τρόπο που μπορούν οι μαθητές να συμμετέχουν σε ένα διαδικτυακό μάθημα, καθώς και για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να μορφωθούν σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που μας επιτρέπει να κρατάμε τα παιδιά ασφαλή ενώ βρίσκονται σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον.

Ελπίζουμε ότι οι μαθητές μας θα απολαύσουν τη νέα εμπειρία μάθησης που τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουν να συναντούν τους συμμαθητές τους και τον καθηγητή/την καθηγήτρια Αγγλικών τους από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Δείτε επίσης