Όλοι οι καθηγητές του British Council διακρίνονται για το πάθος τους και την αφοσίωση στη δουλειά τους. Πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτοντας εξαιρετικά τυπικά προσόντα και εκτενή εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών σε ενήλικες και στην προετοιμασία των σπουδαστών για εξετάσεις όπως το Cambridge English First (FCE), Advanced (CAE) και Proficiency (CPE), και για την εξέταση IELTS.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις μας από τους καθηγητές είναι να:

  • διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή αντίστοιχης βαρύτητας εκπαιδευτικού οργανισμού.
  • διαθέτουν αναγνωρισμένο δίπλωμα διδασκαλίας των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα, όπως το Cambridge University CELTA ή το Trinity College London CertTESOL.
  • έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Αγγλικών.
  • να έχουν μεγάλη ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Γνωρίστε μερικούς από τους καθηγητές μας

Teacher portrait

Eleni P

“Έχω πολλές διδακτικές ώρες πάνω στην προετοιμασία εξετάσεων, οπότε θεωρώ ότι είμαι ειδήμονας σε αυτό τον τομέα.” 

Η Ελένη γεννήθηκε στην Ελλάδα.  Κατέχει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση, δίπλωμα TESOL διδασκαλία, το CELTA, το DELTA Module 1 και στοχεύει στην απόκτηση του DELTA Module 1&2.

Το 2008 ξεκίνησε να διδάσκει Αγγλικά ως εκπαιδευόμενη στο Cape Town της Νότιας Αφρικής και από το 2009 διδάσκει Αγγλικά σε παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα.

Teach portrait

Belinda

“Προετοιμάζομαι πολύ καλά και είμαι σε θέση να καθοδηγήσω και να ενθαρρύνω τους μαθητές με το να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες τους. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ισορροπία και θετικό κλίμα στην αίθουσα διδασκαλίας. Είμαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος και πάρα πολύ οργανωτικός.” 

Η Belinda γεννήθηκε στην Αγγλία και κατέχει μεταπτυχιακό TESOL διδασκαλία. 

Διδάσκει Αγγλικά ως ξένη γλώσσα τα τελευταία 22 χρόνια στην Ελλάδα, στο British Council στο Κάιρο και στο