Η αξιολόγηση διαρκεί περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει το κατατακτήριο τεστ και στη συνέχεια, ακολουθεί συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες σας με έναν από τους καθηγητές μας και με τους συμβούλους μας.

Κατατακτήριο τεστ για ενήλικες

Το κατατακτήριο τεστ για ενήλικες αποτελείται από ένα online γραπτό τεστ και ένα προφορικό τεστ:

  1. Με το online γραπτό κατατακτήριο τεστ ελέγχονται οι γενικές σας γνώσεις στη γλώσσα. Στο email με την επιβεβαίωση της κράτησής σας υπάρχει ένας σύνδεσμος για το online γραπτό τεστ, το οποίο περιλαμβάνει 130 ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας με τις οποίες αξιολογείται το λεξιλόγιο και η γραμματική σας. Πρέπει να ολοκληρώσετε το τεστ σε μία προσπάθεια το πολύ μέσα σε 45 λεπτά. Μπορείτε να σταματήσετε όταν οι ερωτήσεις γίνουν υπερβολικά δύσκολες για εσάς. Φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει το online γραπτό τεστ τουλάχιστον 24 ώρες πριν το προφορικό τεστ που έχετε ήδη κλείσει.
  2. Το προφορικό μέρος του τεστ διαρκεί 10 ή 15 λεπτά και είναι μια συζήτηση με έναν από τους καθηγητές μας, η οποία θα του επιτρέψει να ελέγξει τις ικανότητές σας στην ομιλία και την κατανόηση του προφορικού λόγου, καθώς και την προφορά σας.
  3. Ο καθηγητής θα συγκρίνει τα δύο μέρη του τεστ και θα σας ενημερώσει για το συνολικό επίπεδο των Αγγλικών σας, συμβουλεύοντάς σας σχετικά με το ποιο είναι το καταλληλότερο τμήμα για τις ανάγκες και το επίπεδό σας.
  4. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα του τμήματος, και θα λύσει τυχόν απορίες σας. Αν υπάρχουν κενές θέσεις στο τμήμα, μπορείτε να εγγραφείτε καταβάλλοντας το ποσό κράτησης ή τα δίδακτρα του τμήματος. Αν το τμήμα είναι κλεισμένο, το όνομά σας θα μπει σε λίστα αναμονής.

Κλείστε ένα δωρεάν κατατακτήριο τεστ μέσω της ιστοσελίδας μας στο Διδακτικό μας Κέντρο στο Κολωνάκι.

Κατατακτήριο τεστ για παιδιά και εφήβους (6–16 ετών)

Τα παιδιά και οι έφηβοι κάνουν ένα κατατακτήριο τεστ ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία τους. Ακολουθούν την ίδια διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω, όμως, το γραπτό κατατακτήριο τεστ πραγματοποιείται με φυσική παρουσία σε μία από τις αίθουσες διδασκαλίας μας και διαρκεί περίπου 30–40 λεπτά. Στη συνέχεια ακολουθεί το προφορικό μέρος του τεστ.

Κλείστε ένα δωρεάν κατατακτήριο τεστ για το παιδί σας μέσω της ιστοσελίδας μας στα Διδακτικά μας Κέντρα στο Κολωνάκι ή στην Κηφισιά.

Για το πρόγραμμα Learning Time with Timmy δεν χρειάζεται να κλείσετε κατατακτήριο τεστ για το παιδί σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κρατήσεων για να κλείσετε μία δωρεάν συνάντηση.

Για να εγγράψετε το παιδί σας στο Saturday Creative School ή στο British Summer School, επικοινωνήστε με τη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.

Δείτε επίσης