Σχετικά με το κατατακτήριο τεστ

Η αξιολόγηση διαρκεί περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει το κατατακτήριο τεστ και στη συνέχεια, συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες σας με έναν από τους καθηγητές μας και με τους συμβούλους μας.

Το κατατακτήριο τεστ έχει ένα γραπτό και ένα προφορικό μέρος.

  1. Με το γραπτό κατατακτήριο τεστ ελέγχονται οι γενικές σας γνώσεις στη γλώσσα. Το τεστ γίνεται σε μία από τις αίθουσες διδασκαλίας μας και διαρκεί περίπου 30–40 λεπτά. Αν είστε σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε και μία επιπλέον ενότητα του τεστ.
  2. Το προφορικό μέρος του τεστ διαρκεί 10 ή 15 λεπτά και είναι μια συζήτηση με έναν από τους καθηγητές μας, η οποία θα του επιτρέψει να ελέγξει τις ικανότητές σας στην ομιλία και την κατανόηση του προφορικού λόγου, καθώς και την προφορά σας.
  3. Ο καθηγητής θα συγκρίνει τα δύο μέρη του τεστ και θα σας ενημερώσει για το συνολικό επίπεδο των Αγγλικών σας, συμβουλεύοντάς σας σχετικά με το ποιο είναι το καταλληλότερο τμήμα για τις ανάγκες και το επίπεδό σας.
  4. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα του τμήματος, και θα λύσει τυχόν απορίες σας. Αν υπάρχουν κενές θέσεις στο τμήμα, μπορείτε να εγγραφείτε καταβάλλοντας το ποσό κράτησης ή τα δίδακτρα του τμήματος. Αν το τμήμα είναι κλεισμένο, το όνομά σας θα μπει σε λίστα αναμονής.

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τα παιδιά τα οποία θα δώσουν κατατακτήριο τεστ, ειδικά σχεδιασμένο ανάλογα με την ηλικία τους.

Για να εγγραφείτε, κλείστε το δωρεάν κατατακτήριο τεστ σας μέσω του διαδικτύου στα Διδακτικά μας Κέντρα στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά ή στη Bάρη.

Για να εγγράψετε το παιδί σας στο Προσχολικό πρόγραμμα, στο Saturday Creative School ή στο British Summer School in Athens, επικοινωνήστε απευθείας με τη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.