Οι υποψήφιοι που εγγράφονται μαζί μας για τα πιστοποιητικά Cambridge English: B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) και C2 Proficiency (CPE) έχουν αποκλειστική, δωρεάν πρόσβαση στην ιστοσελίδα υποστήριξης υποψηφίων LearnEnglish Exams (Road to Success). Προσφέρουμε στους υποψήφιους πρακτική εξάσκηση και συμβουλές για την προετοιμασία της τελευταίας στιγμής μέσω της ιστοσελίδας μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους για τα πτυχία Cambridge English.

Τι περιέχει το LearnEnglish Exams;

Το LearnEnglish Exams είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που δημιουργήσαμε με σκοπό να ενισχύσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας ώστε να αισθανθείτε σίγουροι πριν πάρετε μέρος στις εξετάσεις B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) και C2 Proficiency (CPE).

Το LearnEnglish Exams προσφέρει στους υποψηφίους του B2 First (FCE) for Schools και C1 Advanced (CAE) την ευκαιρία να δώσουν έμφαση στην προετοιμασία τους στα μέρη Listening, Reading, Use of English, Writing και Speaking.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις ασκήσεις ή να επιλέξετε το μέρος της εξέτασης στο οποίο θέλετε να επικεντρώσετε την προσοχή σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις απαντήσεις σας μετά από κάθε άσκηση. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, οπότε μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε και να επαναλάβετε τις ασκήσεις όσες φορές θέλετε.

Με αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο μπορείτε να:

  • βρείτε συμβουλές για τα μέρη Listening, Reading, Use of English, Writing και Speaking
  • πάρετε μέρος σε μια προσομοίωση προφορικής εξέτασης και να επωφεληθείτε από τις παρατηρήσεις που θα σας στείλει ο πιστοποιημένος εξεταστής του British Council πάνω στην απόδοσή σας
  • λάβετε συμβουλές και τρόπους να αντιμετωπίσετε διαφορετικά είδη ερωτήσεων
  • εξασκηθείτε πάνω σε μία ποικιλία ασκήσεων εφαρμόζοντας διαφορετικές τακτικές
  • αναλογιστείτε πάνω στις γνώσεις σας, να κατανοήσετε το λόγο που η απάντηση που δώσατε είναι σωστή ή λάθος και να δείτε πώς μπορείτε να τα πάτε καλύτερα την επόμενη φορά
  • μάθετε πως μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα
  • ανεβάσετε τις απαντήσεις σας σε ασκήσεις του Writing μέσω της ιστοσελίδας και να λάβετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με τις γραπτές απαντήσεις σας από τους εξειδικευμένους εξεταστές του British Council.

Το LearnEnglish Exams προσφέρει στους υποψηφίους του C2 Proficiency (CPE) την ευκαιρία να εξασκηθούν στο Speaking.

Με αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο μπορείτε να:

  • πάρετε μέρος σε μία προσομοίωση προφορικής εξέτασης με έναν πιστοποιημένο εξεταστή του British Council και να ασκήσετε τις δεξιότητές σας στο Speaking
  • λάβετε σχόλια για την απόδοσή σας και να μάθετε που να επικεντρώσετε την προετοιμασία σας.

Πως μπορώ να εγγραφώ στο LearnEnglish Exams;

Η ιστοσελίδα LearnEnglish Exams είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε όλους τους υποψηφίους που εγγράφονται μέσω του British Council για τις εξετάσεις τους. Άρα, μπορείτε να ξεκινήσετε πολύ εύκολα!

Εγγραφείτε μαζί μας για την εξέταση B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) ή C2 Proficiency (CPE).

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφών, λίγες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα προσωπικό όνομα και κωδικό χρήστη.

Κατόπιν, θα έχετε άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα LearnEnglish Exams.

Τι λένε οι μαθητές για το LearnEnglish Exams;

«Αυτή η υπηρεσία με βοήθησε πολύ και μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με την εξέταση.»
Ελλάδα

«Είχα την ευκαιρία να δω ολόκληρη τη δομή της εξέτασης με έναν εύκολο τρόπο.»
Ισπανία

«Τα σχόλια που έλαβα για το Writing μου φάνηκαν ιδιαίτερα αξιόλογα.»
Ρουμανία

«Είναι πολύ καλό να παίρνεις σχόλια από εξεταστές, καταλαβαίνεις ακριβώς τι να αλλάξεις και πώς να τα πας καλύτερα.»
Πολωνία

Δείτε επίσης

Εξωτερικοί σύνδεσμοι