Ο Αλέξανδρος Δούραλης, νικητής του Βραβείου IELTS 2016
Ο Αλέξανδρος Δούραλης, νικητής του Βραβείου IELTS 2016

Ο Αλέξανδρος Δούραλης είναι ο νικητής του Βραβείου IELTS 2016

Το Βραβείο IELTS απονεμήθηκε φέτος δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Η διαδικασία αιτήσεων διήρκησε το διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου 2015 και Ιουνίου 2016 με περισσότερους από 2.300 ενδιαφερόμενους μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης. Από αυτούς, περισσότεροι από 350 αιτούντες είχαν επιτυχημένες αιτήσεις που πληρούσαν τα δεδομένα κριτήρια.

Μετά από το στάδιο της προεπιλογής με λεπτομερή αξιολόγηση όλων των κριτηρίων και των προσωπικών δηλώσεων, πέντε επιλαχόντες επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στο στάδιο της προσωπικής συνέντευξης με αντιπροσώπους των ομάδων IELTS και Εκπαίδευσης του British Council.

Από το τελικό στάδιο αξιολόγησης, ο Αλέξανδρος Δούραλης επιλέχθηκε ως ο νικητής του δεύτερου Βραβείου IELTS. Ο Αλέξανδρος θα παρακολουθήσει Μεταπτυχιακό στην Ιατρική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Surrey. Το British Council με το βραβείο θα καλύψει τα δίδακτρα των σπουδών του έως και 10.000 λίρες Αγγλίας (GBP).

Ως νικητής του Βραβείου IELTS 2016, ο Αλέξανδρος Δούραλης θα λειτουργήσει σαν πρέσβης μέσα στην κοινότητα του IELTS, ώστε να δικτυωθεί και να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν ανώτατες σπουδές.

To Βραβείο IELTS του British Council σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει έναν σπουδαστή/μια σπουδάστρια υψηλού επιπέδου που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του/της και που έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει στην κοινωνία με όσα αποκόμισε από την εμπειρία των σπουδών του/της.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι