Δωρεάν εφαρμογή «IELTS Prep» για όσους θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις

Το British Council σας βοηθά να προετοιμαστείτε για το IELTS όπου και αν βρίσκεστε. Χάρη στις δωρεάν εφαρμογές προετοιμασίας, μπορείτε να προετοιμαστείτε όπου και αν είστε, όποτε το επιθυμείτε!

IELTS Prep App

Εστιάζοντας στα μέρη της Κατανόησης Προφορικού Λόγου (Listening) και της Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) της εξέτασης, αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να διευρύνετε το λεξιλόγιό σας, να εξασκηθείτε στη γραμματική και να κατανοήσετε τι θα αντιμετωπίσετε κατά την ημέρα των εξετάσεών σας. Θα μπορέσετε να διαπιστώσετε τις γνώσεις σας κάνοντας ασκήσεις γραμματικής, ασκήσεις προετοιμασίας για τα μέρη της Κατανόησης Προφορικού Λόγου (Listening) και της Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) και να παρακολουθήσετε βίντεο συνεντεύξεων για το μέρος της Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) του IELTS.

Η εφαρμογή IELTS Prep App καταγράφει την πρόοδό σας και επεξηγεί τα κριτήρια αξιολόγησης, ώστε να γνωρίζετε αν είστε έτοιμοι να επιτύχετε στις εξετάσεις τη βαθμολογία που επιθυμείτε.

Μπορείτε, ακόμα, να ορίσετε μια υπενθύμιση για την ημερομηνία των εξετάσεων και να ελέγξετε την πρόοδο που έχετε επιτύχει. Η εφαρμογή, επίσης, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε χρήσιμες ιστοσελίδες ως σελιδοδείκτες ώστε να μπορείτε να τις βρίσκετε εύκολα.

Κατεβάστε την εφαρμογή IELTS Prep App στο Google Play.

Κατεβάστε την εφαρμογή IELTS Prep App στο App Store.