Οι νικητές των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) (Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων) και το British Hellenic Chamber of Commerce (Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Έχετε σπουδάσει στη Βρετανία, ή έχετε αποκτήσει πτυχίο βρετανικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, και αυτό συνέβαλλε στη μετέπειτα εξαιρετική επιτυχία σας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναδείξετε τις επιτυχίες σας, να διευρύνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ σε όλο τον κόσμο!

Η υποβολή αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 (23.59 ώρα Αγγλίας).

Φέτος για πρώτη φορά οι νικητές από κάθε χώρα θα προχωρήσουν αυτόματα στα Regional Awards, ενώ οι νικητές αυτών προκρίνονται απευθείας ως υποψήφιοι στα Global Awards και οι τρεις τελικοί νικητές θα προσκληθούν στη Βρετανία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε στην ιστοσελίδα Alumni Awards.

Σπύρος Σούλης: Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017–18 στην Ελλάδα

Σπύρος Σούλης, Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε και πάλι μαζί μας φέτος τον Σπύρο Σούλη ως Πρεσβευτή των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος Σούλης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο London Metropolitan University και αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του στον τομέα Advanced Architecture and Interior Design στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντάχθηκε στο γραφείο ενός από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του κόσμου, του Sir Norman Foster. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε στην επιτυχημένη καριέρα του στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και της τηλεόρασης. Εκτός από την αρχιτεκτονική και το design, αγαπά τις τέχνες, το σινεμά, τα σπορ, τα ταξίδια και φυσικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες βιογραφικό του Σπύρου Σούλη μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Ο κ. Σούλης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου που μπορώ για δεύτερη χρονιά ως Πρεσβευτής των Study UΚ Alumni Awards στην Ελλάδα να ενισχύσω αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία του British Council και τον πολύ σημαντικό θεσμό αυτών των βραβείων που απονέμονται στη χώρα μας. Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν πολύ περισσότερα από όσα ήλπιζα να αποκομίσω και καλώ τους απόφοιτους βρετανικής εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στα φετινά βραβεία. Έτσι, όχι μόνο θα αναγνωριστούν περαιτέρω τα επιτεύγματα σας και θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, αφού όλοι θα γνωρίσουμε τις επιτυχημένες πορείες σας, αλλά θα εμπνεύσετε και τις νέες γενιές Ελλήνων να ακολουθήσουν τον υπέροχο δρόμο που σας έκανε να φτάσετε στα όνειρα σας.»