Φοιτητής συμπληρώνει αίτηση υποτροφίας για σπουδές στη Βρετανία

Οι σπουδές στη Βρετανία συνεχίζουν να είναι οικονομικά συμφέρουσες – η ποιότητα διδασκαλίας είναι υψηλή, εφάμιλλη του διεθνούς κύρους των Βρετανικών τίτλων σπουδών.

Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για σπουδαστές που αναζητούν υποτροφίες και άλλες μορφές χρηματοδότησης για τις σπουδές τους, που προσφέρονται τόσο από Βρετανικούς όσο και από Ελληνικούς οργανισμούς.

Πολλές υποτροφίες καλύπτουν μόνο μεταπτυχιακά πτυχία, άλλες υποτροφίες καλύπτουν δίδακτρα προγραμμάτων σπουδών σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ άλλες υποτροφίες είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένα ιδρύματα.

Υποτροφίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Study UK για να ενημερωθείτε για υποτροφίες που αφορούν σε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σπουδών και επιπέδων. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικές με το κόστος σπουδών στη Βρετανία.

Χρηματοδότηση και σπουδαστικά δάνεια για πτυχιακούς σπουδαστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE)

Εάν είστε πολίτης της ΕΕ, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για οικονομική βοήθεια όσον αφορά στην κάλυψη του κόστους διδάκτρων στην Αγγλία, την Ουαλία, την Βόρεια Ιρλανδία ή την Σκωτία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες αίτησης, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

Student budget calculator

Το student budget calculator θα σας βοηθήσει να βρείτε πώς να διαχειριστείτε τα χρήματά σας και πώς να προετοιμάσετε τον προϋπολογισμό σας για τη διαβίωση και τις σπουδές στη Βρετανία. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που είναι εύκολο στη χρήση!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση, τις εκθέσεις και τις άλλες εκπαιδευτικές μας δράσεις στην Ελλάδα ή πληροφορίες εκ μέρους βρετανικών πανεπιστημίων, τότε εγγραφείτε εδώ.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι