Μάθετε Αγγλικά στο διαδίκτυο

Παιδιά εξασκούν την Αγγλική γλώσσα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα LearnEnglish

Βελτιώστε τα Αγγλικά σας στο διαδίκτυο με τη βοήθεια των δωρεάν ιστοσελίδων μας LearnEnglish. Παίξτε διαδραστικά παιχνίδια, διαβάστε ιστορίες και άρθρα, κάντε ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου, εξασκήστε τις δεξιότητές σας στην κατανόηση προφορικού λόγου και πολλά άλλα.

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια δραστηριοτήτων

Μάθετε Αγγλικά στο διαδίκτυο μέσω της δωρεάν ιστοσελίδας μας για ενήλικες μαθητές. Η ιστοσελίδα διαθέτει πολλές σελίδες που περιλαμβάνουν ακουστικό υλικό, κείμενα και βίντεο καθώς και πάνω από 2.000 διαδραστικές ασκήσεις. Μπορείτε να εγγραφείτε και να συμμετέχετε ενεργά στην ιστοσελίδα, να συναναστραφείτε με άλλους χρήστες και να κατεβάσετε δωρεάν υλικό.

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια παιχνιδιών

Μάθετε Αγγλικά ενώ διασκεδάζετε με παιχνίδια και αστείες ιστορίες. Θα βρείτε παιχνίδια για όλα τα γούστα και πάρα πολλές εικονογραφημένες αστείες ιστορίες που θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας και να απολαύσετε τη χρήση της γλώσσας.

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια ακουστικού υλικού και βίντεο

Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακουστικού υλικού και βίντεο για την εξάσκηση της γλώσσας. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει ιστορίες podcast, μια ηχητική σαπουνόπερα, μια σειρά τηλεοπτικών προγραμμάτων διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, σε συμπαραγωγή με το BBC, καθώς και βίντεο στα οποία θα παρακολουθήσετε πώς να μιλάτε σωστά Αγγλικά σε διάφορες καταστάσεις.

Μάθετε Αγγλικά από το κινητό σας

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για κινητά (mobile apps) για την εκμάθηση Αγγλικών για διάφορες συσκευές όπως iPhone, iPad, Nokia, Samsung, Ovi και Android. Οι εν λόγω εφαρμογές περιλαμβάνουν podcasts, μια σαπουνόπερα, κουίζ, παιχνίδια και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στη γραμματική και το λεξιλόγιο καθώς και την προφορά σας.

Εκμάθηση Αγγλικών για παιδιά

Το LearnEnglish Kids είναι μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με τραγούδια, ιστορίες, βίντεο, παιχνίδια γραμματικής και λεξιλογίου και πολλά άλλα. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε τα παιδιά να τις πραγματοποιούν μόνα τους ή με τους φίλους τους, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους.

Εκμάθηση Αγγλικών για εφήβους

Είστε ένας έφηβος που μαθαίνει Αγγλικά ή είστε γονείς εφήβων που μαθαίνουν Αγγλικά; Η ιστοσελίδα LearnEnglish Teens είναι σχεδιασμένη για μαθητές ηλικίας 13 έως 17. Οι έφηβοι θα βρουν ασκήσεις για την εξάσκηση της γλώσσας, συμβουλές για εξετάσεις και βοήθεια για τη γραμματική και το λεξιλόγιο, καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες, βίντεο, παιχνίδια και πάζλ.

Εμπορικά Αγγλικά

Μιλάτε ήδη Αγγλικά αλλά πρέπει να βελτιώσετε τα Εμπορικά Αγγλικά σας; Θέλετε να αναβαθμίσετε τα Εμπορικά Αγγλικά σας; Θέλετε να κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό όπου τα Αγγλικά είναι η γλώσσας εργασίας; Διαθέτουμε μια ποικιλία μέσων για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα Εμπορικά Αγγλικά σας και να πετύχετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας.

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια του ποδοσφαίρου

Εάν μαθαίνετε Αγγλικά και σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, το Premier Skills English μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για τις ομάδες και τους παίκτες της Premier League. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους αγώνες και τους κανόνες της Premier League, καθώς και να παίξετε παιχνίδια και κουίζ.