Εκπαιδευτικός σύμβουλος και μια φοιτήτρια συζητούν τις επιλογές σπουδών στη Βρετανία

Εγχειρίδιο για αντιπροσώπους βρετανικών πανεπιστημίων

Έχουμε δημιουργήσει ένα πρακτικό εγχειρίδιο για να υποστηρίξουμε τους επίσημους αντιπροσώπους πανεπιστημίων που εργάζονται με διεθνείς φοιτητές και τις οικογένειές τους.

Το εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνει συμβουλές για υποψηφίους φοιτητές που επιθυμούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, έγκυρη πληροφόρηση για την προετοιμασία της μετάβασης τους στη Βρετανία και για θέματα ασφάλειας και ευημερίας.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες και πηγές ενημέρωσης για την Βρετανία, τη δυνατότητα παραμονής σας στη Βρετανία μετά το τέλος των σπουδών σας (Graduate Route) και πώς να συμπληρώσετε τις αιτήσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Κατεβάστε το εγχειρίδιο

Οδηγός για εκπαιδευτικούς συμβούλους σχολείων

Ο οδηγός αυτός έχει δημιουργηθεί με σκοπό να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς συμβούλους σχολείων που βοηθούν τους μαθητές τους με τις επιλογές προγραμμάτων στη Βρετανία.

Οι ερωτήσεις που απαντώνται είναι αυτές που πολλές φορές μας έχετε ρωτήσει στο παρελθόν και ελπίζουμε να τις βρείτε χρήσιμες.

Δείτε τον οδηγό

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση, τις εκθέσεις και τις άλλες εκπαιδευτικές μας δράσεις στην Ελλάδα ή πληροφορίες εκ μέρους βρετανικών πανεπιστημίων, τότε εγγραφείτε εδώ.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι