Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) και το British Hellenic Chamber of Commerce για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι τρεις κατηγορίες των Βραβείων είναι:

  • Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν διακριθεί για τις υποδειγματικές ηγετικές τους ικανότητες, καθώς και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, και οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν το μέγεθος και τον αντίκτυπο των επιτευγμάτων τους στον τομέα τους και γενικότερα.
  • Βραβείο Επιχειρηματικότητας – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι αναπτύσσουν ή συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη καινοτόμων ή δημιουργικών νέων ιδεών, λύσεων ή επιχειρηματικών ευκαιριών με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου – τιμάει αποφοίτους οι οποίοι έχουν συμβάλλει με εξαιρετικό τρόπο και αφοσίωση στην επίτευξη θετικών κοινωνικών αλλαγών και στη βελτίωση της ζωής άλλων ανθρώπων.

Έχετε σπουδάσει στη Βρετανία και αυτό συνέβαλλε στη μετέπειτα εξαιρετική επιτυχία σας; Γνωρίζετε κάποιον που το έχει κάνει; Εάν ναι, κάνετε αίτηση ή προτείνετε κάποιον για ένα από τα Βραβεία σήμερα!

Οι προτάσεις για υποψηφιότητες λήγουν στις 30 Οκτωβρίου 2018, ενώ η υποβολή αιτήσεων την 11 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε στην ιστοσελίδα Study UK Alumni Awards.

Ανακαλύψτε τις ιστορίες και άλλων αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα του Study UK Discover You.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι