Θα μπορούσατε να είστε ένας από τους νικητές των Βραβείων το 2021;

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Οι νικητές των Βραβείων και οι φιναλίστ έχουν διακριθεί στους τομείς τους χρησιμοποιώντας την εμπειρία των σπουδών τους σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για να συμβάλλουν θετικά στις κοινωνίες, τους επαγγελματικούς τομείς και τις χώρες τους.

Έχετε σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτό συνέβαλλε στη μετέπειτα εξαιρετική επιτυχία σας; Εάν ναι, κάνετε αίτηση για ένα από τα Βραβεία σήμερα!

Η υποβολή αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία, καθώς και συναρπαστικές ιστορίες νικητών και φιναλίστ, θα βρείτε στην ιστοσελίδα Study UK Alumni Awards, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους νικητές και φιναλίστ των προηγούμενων χρόνων στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας (δείτε τους συνδέσμους πάνω δεξιά).

Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2020

Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) και το British Hellenic Chamber of Commerce για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Γνωρίστε τους φιναλίστ

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τους φιναλίστ του 2020:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Δρ. Όλγα-Τζόαν Κτενίδου Imperial College of Science, Technology and Medicine και University of Greenwich
Γαβριέλλα-Πηνελόπη Τριανταφύλλη University of Bristol

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος University of Edinburgh και Imperial College
of Science, Technology and Medicine
Δρ. Άννα Κασάπογλου University of Portsmouth
Στέλλα Κάσδαγλη University of East London

Μάθετε περισσότερα για τους φιναλίστ των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK 2020 και την κριτική επιτροπή στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε τελετή απονομής στις αρχές Οκτωβρίου 2020.

Οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Το έπαθλο που θα προσφέρει το British Council στους νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων στην Ελλάδα, είναι χρηματοδότηση έως 1.000 ευρώ ανά νικητή για περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση της επιλογής τους. Επιπλέον, οι νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων στην Ελλάδα κερδίζουν από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για προορισμό εντός Ελλάδας, ευγενική χορηγία της Aegean Airlines.

Βραβείο Συνολικής Προσφοράς

Για πρώτη φορά, η Ελλάδα είναι μια από τις δύο χώρες διεθνώς που απονέμουν πιλοτικά το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς. Το Βραβείο τιμάει αποφοίτους βρετανικών πανεπιστημίων που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους περισσότερο από 15 χρόνια πριν και έχουν συμβάλλει στις σχέσεις Ηνωμένου Βασιλείου-Ελλάδας.

Διακεκριμένοι απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημίων έχουν προταθεί για το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς 2020 στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα για τους φιναλίστ και την κριτική επιτροπή στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Οι φιναλίστ θα τιμηθούν και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής στις αρχές Οκτωβρίου 2020. Ο νικητής θα λάβει ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Λονδίνο, ευγενική χορηγία της Aegean Airlines.

Πρέσβειρα των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2020 στην Ελλάδα

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τη Μαρία Νικόλτσιου, Δημοσιογράφο και Παρουσιάστρια Ειδήσεων, ως Πρέσβειρα των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2020 στην Ελλάδα!

Η κ. Νικόλτσιου δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που αναλαμβάνω το ρόλο της Πρέσβειρας Ελλάδας των Study UK Alumni Awards 2020. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Βρετανία, είχα τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσω τις αρετές και πλεονεκτήματα μιας υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, που υποστηρίζει την ελευθερία του πνεύματος, με την επαφή μου με μια πολυπολιτισμική κοινωνία και σπουδαία δημοκρατική κουλτούρα που είναι ανοιχτή σε ερεθίσματα και εμπειρίες από όλο τον κόσμο. Είμαι πεπεισμένη ότι τα βρετανικά πανεπιστήμια θα συνεχίζουν να αποτελούν πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, παρέχοντας σε εκατομμύρια σπουδαστές μοναδικά μέσα και μεθόδους που θα βοηθήσουν τους ίδιους και τις κοινότητές τους να αναπτυχθούν και να συμβάλλουν σε θετικές κοινωνικές αλλαγές που οι σύγχρονες δημοκρατίες μας έχουν τόσο ανάγκη.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρία Νικόλτσιου θα βρείτε στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι