Αφίσα για τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK τιμούν τη βρετανική ανώτατη εκπαίδευση και τις επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έβδομη χρονιά των Βραβείων φέτος, δεχθήκαμε αιτήσεις από περισσότερους από 1.300 απόφοιτους από περισσότερες από 114 χώρες παγκοσμίως, με εκπροσώπηση περισσότερων από 148 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης της Βρετανίας.

Για πρώτη φορά φέτος, έχουμε την χαρά να τιμούμε αποφοίτους βρετανικής εκπαίδευσης από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν για τις εξαιρετικές επιτυχίες τους στους τομείς τους, ως επαγγελματίες, επιχειρηματίες και ηγέτες στις κοινότητές τους, καθώς και για τη σημαντική συμβολή τους στην ενδυνάμωση των δεσμών συνεργασίας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν σε διαδικτυακή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους.

Γνωρίστε τους φιναλίστ

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τώρα τους φιναλίστ του 2021:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Christel Adamou
Γαλλία
Durham University
Gabriela-Cristina Nistor
Ρουμανία
University of Sheffield
Paola Obbia
Ιταλία
University of the West of Scotland

Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Konstantina Bethani
Ελλάδα
University of Essex
Florian Hildebrand
Γερμανία
University of Sunderland
The Open University
Dr Marco Mannisi
Ιταλία
Glasgow Caledonian University

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου

Holly Penalver
Ελλάδα
Loughborough University
King’s College London
Dr Orna Rosenfeld
Γαλλία
University of Sheffield
University of Westminster

Μάθετε περισσότερα για τους φιναλίστ των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK 2021 και την κριτική επιτροπή στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι