Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017

Τα Βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες παγκοσμίως που έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 για πρώτη φορά.

Έχετε σπουδάσει στη Βρετανία και αυτό συνέβαλλε στη μετέπειτα εξαιρετική επιτυχία σας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναδείξετε τις επιτυχίες σας, να διευρύνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ σε όλο τον κόσμο!

Η υποβολή αιτήσεων λήγει την 31 Οκτωβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε στην ιστοσελίδα Alumni Awards 2017.

Σπύρος Σούλης: Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τον Σπύρο Σούλη ως Πρεσβευτή των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα!

Ο Σπύρος Σούλης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο London Metropolitan University και αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του στον τομέα Advanced Architecture and Interior Design στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντάχθηκε στο γραφείο ενός από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του κόσμου, του Sir Norman Foster. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε στην επιτυχημένη καριέρα του στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και της τηλεόρασης. Εκτός από την αρχιτεκτονική και το design, αγαπά τις τέχνες, το σινεμά, τα σπορ, τα ταξίδια και φυσικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες βιογραφικό του Σπύρου Σούλη μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Ο κ. Σούλης δήλωσε: «Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν όλα όσα ήλπιζα να αποκομίσω και ακόμη περισσότερα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που μπορώ ως Πρεσβευτής Ελλάδας στα Alumni Awards 2017 να ενισχύσω αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό που για πρώτη φορά γίνεται στη χώρα μας και καλώ τους απόφοιτους Βρετανικής εκπαίδευσης να λάβετε μέρος στα φετινά βραβεία. Έτσι, όχι μόνο θα αναγνωριστούν περαιτέρω τα επιτεύγματα σας και θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, αφού όλοι θα γνωρίσουμε τις επιτυχημένες πορείες σας, αλλά και θα εμπνεύσετε τις νέες γενιές Ελλήνων να ακολουθήσουν τον υπέροχο δρόμο που σας έκανε να φτάσετε στα όνειρα σας.»