Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) και το British Hellenic Chamber of Commerce για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Γνωρίστε τους φιναλίστ

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τώρα τους φιναλίστ του 2019:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Δρ Αλεξάνδρα Πενταράκη King’s College London και University of Essex
Δρ Μαρία Σαρτζετάκη Cranfield University
Λεωνίδας Σκερλετόπουλος University of Brighton και Kingston University

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου

Δρ Σπύρος Κιτσινέλης University of Sheffield
Άννα-Μαρία Κουντούρη London Metropolitan University και University
of Westminster
Διονύσιος Σουρέλης Middlesex University και The Open University
και University of Essex

Μάθετε περισσότερα για τους φιναλίστ των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2019 Study UK και την κριτική επιτροπή στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε τελετή απονομής την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

H Πρέσβης της Βρετανίας, Kate Smith δήλωσε: «H βρετανική εκπαίδευση συνεχίζει να εμπνέει γενιές νέων ανθρώπων – και για το υψηλότατο επίπεδό της αλλά και για την κοινωνική της συμβολή. Οι απόφοιτοι των Βρετανικών Πανεπιστημίων χαράσσουν τη δική τους πετυχημένη πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: έχουν τιμηθεί με βραβεία Νόμπελ, έχουν κερδίσει Όσκαρ, έχουν γίνει Χρυσοί Ολυμπιονίκες, έχουν αναδειχτεί σε πολιτικούς ηγέτες. Αλλά και πολλοί άλλοι απόφοιτοι, ίσως λιγότερο διάσημοι, συμβάλλουν καθημερινά στον τομέα τους και στην κοινωνία που ζουν με τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν από τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στα οποία φοίτησαν και από τους δεσμούς που σφυρηλάτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία θα βρείτε στην ιστοσελίδα Study UK Alumni Awards.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι