Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017

Τα Βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες παγκοσμίως που έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) (Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων) και το British Hellenic Chamber of Commerce (Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο).

Η διαδικασία των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί. Οι αιτήσεις θα μελετηθούν από εξωτερική επιτροπή κριτών και οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν αρχές Ιανουαρίου 2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε τελετή απονομής υψηλού κύρους που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Μάρτιο 2017.

O Tony Buckby, Διευθυντής του British Council στην Ελλάδα δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα Alumni Awards για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχονται έλληνες σπουδαστές στα προγράμματά τους εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα να ξεπερνούν τον εντυπωσιακό αριθμό των 300.000. Πολλοί από τους απόφοιτους διατηρούν επαφή με τα πανεπιστήμια τους και συνεχίζουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους ως ενεργά μέλη των συλλόγων αποφοίτων βρετανικών πανεπιστημίων. Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί από αυτούς έχουν να επιδείξουν μεγάλες επιτυχίες και έχουν συμβάλλει ουσιαστικά σε πάρα πολλούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς τομείς. Η απονομή των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε κάποια από αυτά τα εξαιρετικά επιτεύγματα και ελπίζουμε ότι πολλοί απόφοιτοι θα κάνουν αίτηση εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να μοιραστούν τις επιτυχίες τους με τον κόσμο.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία θα βρείτε στην ιστοσελίδα Alumni Awards 2017.

Σπύρος Σούλης: Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τον Σπύρο Σούλη ως Πρεσβευτή των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα!

Ο Σπύρος Σούλης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο London Metropolitan University και αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του στον τομέα Advanced Architecture and Interior Design στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντάχθηκε στο γραφείο ενός από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του κόσμου, του Sir Norman Foster. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε στην επιτυχημένη καριέρα του στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και της τηλεόρασης. Εκτός από την αρχιτεκτονική και το design, αγαπά τις τέχνες, το σινεμά, τα σπορ, τα ταξίδια και φυσικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες βιογραφικό του Σπύρου Σούλη μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Ο κ. Σούλης δήλωσε: «Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν όλα όσα ήλπιζα να αποκομίσω και ακόμη περισσότερα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που μπορώ ως Πρεσβευτής Ελλάδας στα Alumni Awards 2017 να ενισχύσω αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό που για πρώτη φορά γίνεται στη χώρα μας και καλώ τους απόφοιτους Βρετανικής εκπαίδευσης να λάβετε μέρος στα φετινά βραβεία. Έτσι, όχι μόνο θα αναγνωριστούν περαιτέρω τα επιτεύγματα σας και θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, αφού όλοι θα γνωρίσουμε τις επιτυχημένες πορείες σας, αλλά και θα εμπνεύσετε τις νέες γενιές Ελλήνων να ακολουθήσουν τον υπέροχο δρόμο που σας έκανε να φτάσετε στα όνειρα σας.»

Με την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines, της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρίας και μέλος της Star Alliance, που ξεκίνησε την πορεία της το Μάιο του 1999 και έως σήμερα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.