Οι νικητές των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017

Τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης Study UK αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης και αναδεικνύουν την αξία και τον αντίκτυπο της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το British Graduates Society (BGS) και το British Hellenic Chamber of Commerce για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι φιναλίστ και οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Οι νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο 2018 και εξασφαλίζουν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Regional Alumni Awards, μαζί με υποψήφιους από άλλες χώρες. Οι νικητές των Regional Alumni Awards θα ανακοινωθούν το Μάρτιο 2018 και προκρίνονται απευθείας ως υποψήφιοι για τα Global Alumni Awards. Οι τρεις νικητές των Global Alumni Awards θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο 2018 και θα προσκληθούν στη Βρετανία για μία ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε στην ιστοσελίδα Alumni Awards.

Σπύρος Σούλης: Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017–18 στην Ελλάδα

Σπύρος Σούλης, Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε και πάλι μαζί μας φέτος τον Σπύρο Σούλη ως Πρεσβευτή των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος Σούλης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο London Metropolitan University και αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του στον τομέα Advanced Architecture and Interior Design στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντάχθηκε στο γραφείο ενός από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του κόσμου, του Sir Norman Foster. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε στην επιτυχημένη καριέρα του στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και της τηλεόρασης. Εκτός από την αρχιτεκτονική και το design, αγαπά τις τέχνες, το σινεμά, τα σπορ, τα ταξίδια και φυσικά την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες βιογραφικό του Σπύρου Σούλη μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.

Ο κ. Σούλης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου που μπορώ για δεύτερη χρονιά ως Πρεσβευτής των Study UΚ Alumni Awards στην Ελλάδα να ενισχύσω αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία του British Council και τον πολύ σημαντικό θεσμό αυτών των βραβείων που απονέμονται στη χώρα μας. Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν πολύ περισσότερα από όσα ήλπιζα να αποκομίσω και καλώ τους απόφοιτους βρετανικής εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στα φετινά βραβεία. Έτσι, όχι μόνο θα αναγνωριστούν περαιτέρω τα επιτεύγματα σας και θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, αφού όλοι θα γνωρίσουμε τις επιτυχημένες πορείες σας, αλλά θα εμπνεύσετε και τις νέες γενιές Ελλήνων να ακολουθήσουν τον υπέροχο δρόμο που σας έκανε να φτάσετε στα όνειρα σας.»

Εξωτερικοί σύνδεσμοι