Γιορτάζοντας 80 χρόνια στην Ελλάδα

Το 2019, το British Council συμπληρώνει 80 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί πως η εκπαίδευση και ο πολιτισμός μεταμόρφωσαν την Ελλάδα, τη Βρετανία και την Ευρώπη, και να γίνετε μέρος της αποστολής μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά με εμάς

Το British Council είναι ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Το πρώτο μας γραφείο στην Ελλάδα άνοιξε το 1939. Σε αυτά τα 80 χρόνια λειτουργίας, βοηθήσαμε άτομα σε ηγετικές θέσεις να επιφέρουν αλλαγές στην κοινωνική, εκπαιδευτική και πολιτιστική πολιτική και στο να αναπτυχθούν διεθνείς συνεργασίες.

Το πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει για την 80η μας επέτειο, θα μας θυμίσει στιγμές του παρελθόντος, αλλά κυρίως θα επιβεβαιώσει το όραμά μας για το μέλλον. Θα προσκαλέσουμε τους συνεργάτες μας και τους μαθητές μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να αναγνωρίσουμε τα βήματα προόδου που έχουν γίνει στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό και έχουν μεταβάλλει προς το καλύτερο την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.