Από τα διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια μας, τις πρωτοπόρες προσεγγίσεις στη διδασκαλία και τους εξαιρετικούς διδάσκοντες, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η Βρετανία παραδοσιακά ήταν η πρώτη επιλογή για κάποιες από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας. Ένας στους τέσσερις παγκόσμιους ηγέτες έχουν σπουδάσει στη Βρετανία. Έτσι, αν έχετε υψηλούς στόχους, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι η Βρετανία αποτελεί τον σωστό προορισμό για εσάς!

Τα οφέλη των σπουδών στη Βρετανία

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για μια λαμπρή καριέρα

Με τόσα προσφερόμενα, υψηλού επιπέδου προγράμματα στη Βρετανία, είναι φανερό ότι προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό προορισμό για τις σπουδές σας.

Διεθνείς κατατάξεις των πανεπιστημίων μας

Η Βρετανία έχει εμπνεύσει μερικές από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας. Τώρα είμαστε έτοιμοι να εμπνεύσουμε εσάς – με ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές. Μέσα από τη Βρετανική εκπαίδευση, θα έρθετε σε επαφή με νέες ιδέες και θα μάθετε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις διαφορετικά. Και λόγω του δημιουργικού και πρωτοπόρου τρόπου διδασκαλίας στη Βρετανία, θα δείτε την εκπαίδευση σας να αναβαθμίζεται.

Πρόσβαση σε παγκοσμίως πρωτοπόρα έρευνα

Η Βρετανία αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη στη επιστήμη και στην έρευνα. Με τόσα πανεπιστήμια που προσφέρουν πρωτοπόρες ανακαλύψεις και νέες τεχνολογίες, οι μαθητές μας αποφοιτούν με γνώσεις κα εμπειρίες περιζήτητες σε όλη την υφήλιο.

Παραμονή και εύρεση εργασίας στη Βρετανία για δύο χρόνια μετά την αποφοίτηση (Graduate Route)

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να κάνουν αίτηση να παραμείνουν και να εργαστούν στη Βρετανία, μετά την αποφοίτηση τους.

Διαδικασία αιτήσεων

Σπουδάζοντας στη Βρετανία είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε δεξιότητες, προοπτικές εξέλιξης και εμπιστοσύνη στις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες. Η αίτηση σας για να σπουδάσετε στη Βρετανία είναι μία μια ξεκάθαρη διαδικασία και εμείς σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα της.

Δείτε το βίντεο.

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

Η απόφαση σας να σπουδάσετε στη Βρετανία αποτελεί επένδυση για το μέλλον σας. Ένα πτυχίο διεθνούς φήμης από τη Βρετανία σας προσφέρει μια πολύτιμη εμπειρία που οδηγεί την εκπαίδευση σας αλλά και την αποδοχή σας από την αγορά εργασίας σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες χρηματοδότησης διαθέσιμες για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στη Βρετανία.

Μπορείτε να βρείτε τις προσφερόμενες υποτροφίες:

Δείτε το βίντεο.

Δίδακτρα και κόστος ζωής

Η σχέση κόστους και ποιότητας σπουδών στη Βρετανία είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Θα βρείτε ότι οι απόφοιτοι Βρετανικών πανεπιστημίων ανήκουν στους πιο δυναμικούς υποψηφίους στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Παρ’ όλα αυτά, το να επενδύστε μεγάλα χρηματικά ποσά στην εκπαίδευση σας πιθανά θα είναι μια δύσκολη απόφαση. Μπορείτε να δείτε κάποιες κατηγορίες εξόδων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε επιλέγοντας να σπουδάσετε στη Βρετανία εδώ:

Δείτε το βίντεο.

Συμβουλές για φοιτητές από την ΕΕ

Η Βρετανία αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλής εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς προορισμούς διεθνώς.

Οι φοιτητές αλλά και οι ακαδημαϊκοί που προέρχονται από χώρες της ΕΕ είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτοι στη Βρετανία και έχουν σημαντική συνεισφορά στη Βρετανία αλλά και στη επιτυχία των πανεπιστημίων της.

Μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και συμβουλές ειδικά για φοιτητές που προέρχονται από την ΕΕ:

Για περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στη Βρετανία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Study UK, την επίσημη ιστοσελίδα μας για τους διεθνείς σπουδαστές.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για θέματα σχετικά με Βρετανική εκπαίδευση, τις εκθέσεις και τις άλλες εκπαιδευτικές μας δράσεις στην Ελλάδα ή πληροφορίες εκ μέρους βρετανικών πανεπιστημίων, τότε εγγραφείτε εδώ.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι