Γιατί να δώσετε εξετάσεις μαζί μας;

Πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν εξετάσεις μέσω του British Council την περασμένη χρονιά, σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε το IELTS (International English Language Testing System), την πιο διαδεδομένη εξέταση αγγλικών στον κόσμο, εξετάσεις Cambridge English σε διάφορα επίπεδα, το Aptis, ένα σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα αξιολόγησης της Αγγλικής γλώσσας που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ποικίλες ανάγκες οργανισμών και ατόμων σε όλο τον κόσμο, καθώς και μία ευρεία γκάμα εξετάσεων ακαδημαϊκού και επαγγελματικού περιεχομένου με διεθνή αναγνώριση.

Δώστε τις εξετάσεις σας μαζί μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • μακροχρόνια εμπειρία στην ποιοτική διοργάνωση εξετάσεων
  • έμπειρο και καλά καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα πρότυπα του British Council και των αρμόδιων φορέων εξετάσεων
  • εξεταστές καταρτισμένοι και διαπιστευμένοι από το Cambridge English
  • επιλεγμένα και κατάλληλα εξοπλισμένα εξεταστικά κέντρα με τις πιο σύγχρονες παροχές
  • ακουστικές εξετάσεις που διεξάγονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας
  • δωρεάν χρήση του Road to IELTS του ηλεκτρονικού συστήματος προετοιμασίας για υποψηφίους του IELTS
  • αποκλειστική πρόσβαση στην ιστοσελίδα Road to Success του British Council για υποψηφίους των εξετάσεων Cambridge English First for Schools (FCEfS), Advanced (CAE) και Proficiency (CPE)
  • στήριξη για καθηγητές και μαθητές Αγγλικών μέσω των ιστοσελίδων TeachingEnglish και LearnEnglish.

Μέσω του προγράμματος συνεργασίας Addvantage, τα σχολεία μπορούν να γίνουν μέλη ενός αποκλειστικού γκρουπ και να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον οφέλη.

Το British Council διέπεται από πέντε αξίες στις οποίες βασίζεται η συνεργασία μας με τους πελάτες μας: Σεβασμός στον Άνθρωπο, Ακεραιότητα, Αμοιβαιότητα, Δημιουργικότητα και Επαγγελματισμός.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την ημέρα της εξέτασης μία ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Ελάτε λοιπόν να δώσετε τις εξετάσεις μαζί μας για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.