Νεαρή κοπέλα κάνει επανάληψη στη βιβλιοθήκη σε Βρετανικό πανεπιστήμιο

Στην Ελλάδα, θα βρείτε σπουδαίες επιλογές για να φοιτήσετε σε ένα Βρετανικό πρόγραμμα. Έτσι, ακόμη και αν επαγγελματικοί ή οικογενειακοί λόγοι σας εμποδίζουν από το να ταξιδέψετε στη Βρετανία, μπορείτε να επιτύχετε στις σπουδές που ονειρεύεστε.

Αυτά τα διακρατικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί, προσφέρονται και αξιολογούνται με αυστηρά κριτήρια στη Βρετανία και οδηγούν στην απόκτηση αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών.

Μπορούν αργότερα να σας προσφέρουν την ευκαιρία να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να εργαστείτε στη Βρετανία και σίγουρα να ωφεληθείτε από τους δυνατούς δεσμούς μεταξύ Βρετανίας και της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας – ένας από τους λόγους που οι απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημιακών προγραμμάτων ανήκουν στους πιο δημοφιλείς εργαζόμενους παγκοσμίως.

Μπορείτε δε να βρείτε τις σπουδές σας σε ένα βρετανικό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα πιο οικονομικά συμφέρον από το να μεταβείτε στη Βρετανία για το ίδιο πρόγραμμα.

Για τους όρους εισαγωγής, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε με το Βρετανικό πανεπιστήμιο που θα σας απονείμει τον τελικό τίτλο σπουδών και με το συνεργαζόμενο κολλέγιο στην Ελλάδα όπου θα πραγματοποιήσετε τις σπουδές σας.

Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω;

Τα πανεπιστήμια στη Βρετανία προσφέρουν το πιο ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών παγκοσμίως, που έχουν ενσωματώσει τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις και υποστηρίζονται από διεθνούς κύρους ερευνητικά προγράμματα και δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Βρείτε εδώ τα Βρετανικά σχολεία και τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην Ελλάδα:

Βρετανικά σχολεία (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας)

Τα παρακάτω σχολεία είναι εγγεγραμμένα στη Βρετανία και είναι αδειοδοτημένα να λειτουργούν στην Ελλάδα.

Πτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα

Κατεβάστε το ενημερωτικό έντυπο για πτυχιακά προγράμματα σπουδών (PDF, 210 kb).

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα

Κατεβάστε το ενημερωτικό έντυπο για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (PDF, 253 kb).

Εξωτερικοί σύνδεσμοι