Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης της αγγλικής γλώσσας για την επιχείρηση σας, το Aptis είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς.

Το Aptis έχει σχεδιαστεί από την εξειδικευμένη ομάδα του British Council, που ειδικεύεται στην αξιολόγηση της αγγλικής γλώσσας και χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και οργανισμούς σε περισσότερες από 85 χώρες.

Με το Aptis μπορείτε:

  • να αξιολογήσετε το επίπεδο των Αγγλικών των εργαζομένων, των καθηγητών και των μαθητών σας σε αντιστοιχία με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR)
  • να αξιολογήσετε το επίπεδο Αγγλικών των μελών της ομάδας σας ή των μαθητών σας που χρειάζεται να έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο Αγγλικών
  • να ανακαλύψετε τυχόν ανάγκες εκπαίδευσης στην επιχείρησή σας ή και να επιλέξετε ή αναβαθμίσετε μέλη της ομάδας σας ή μαθητές σας
  • να εξασφαλίσετε ότι οι μαθητές σας είναι έτοιμοι να σπουδάσουν σε προγράμματα που διδάσκονται στα Αγγλικά
  • να εξασφαλίσετε αξιόπιστες διαδικασίες εισαγωγής και αποφοίτησης υποψηφίων
  • να προσαρμόσατε τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα με βάση τα δυνατά και αδύναμα σημεία των μελών της ομάδας σας ή των μαθητών σας, εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία του προγράμματος.
Copies of test reports

Ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα

Με το Aptis θα λάβετε τα αποτελέσματά σας εντός 48 ωρών από επαγγελματίες βαθμολογητές που λειτουργούν με αυστηρά πρότυπα βαθμολόγησης. Τα αποτελέσματα είναι σε αντιστοιχία με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Μάθετε περισσότερα για τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα.