Υποστηρίζουμε την ειρήνη και την ευημερία, δημιουργώντας δεσμούς και σχέσεις κατανόησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες.

Βοηθάμε τους νέους μέσω της εμπειρίας της Μεγάλης Βρετανίας στις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την αγγλική γλώσσα και την παγκόσμια παρουσία μας σε περισσότερες από 100 χώρες.

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και τους βοηθάμε να αποκτήσουν δεξιότητες, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να δημιουργήσουν σχέσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή τους και θα βοηθήσουν να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο σε συνεργασία με τη Μεγάλη Βρετανία. Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν διασυνδέσεις, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να μάθουν Αγγλικά, να συμμετάσχουν σε ένα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό ταξίδι και να αναπτύξουν διεθνείς δεξιότητες.

Λειτουργούμε στην Ελλάδα από το 1939. Κάθε χρόνο, συνεργαζόμαστε με χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για μας, εξερευνώντας τους παρακάτω συνδέσμους.