Βελτιώστε τα Αγγλικά σας και απολαύστε τη ζωή στο έπακρο

Η αυτοπεποίθηση στην κατανόηση και τη χρήση των Αγγλικών μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας με πολλούς τρόπους. Μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στις σπουδές σας και να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλήθος των πληροφοριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

Ως ο σημαντικότερος διδακτικός οργανισμός της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο, είμαστε σε θέση να σας φέρουμε πιο κοντά στα Αγγλικά και να σας βοηθήσουμε να μιλάτε, να ακούτε, να διαβάζετε και να γράφετε με αυτοπεποίθηση, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο ότι σας προσφέρει η καθημερινότητά σας.

Χάρη στην υποστήριξη από την πιο ολοκληρωμένη σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών πόρων, καθώς και στη δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών σπουδών, με το British Council έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι, είτε ξεκινάτε τώρα την εκμάθηση Αγγλικών, είτε θέλετε να φτάσετε σε υψηλό επίπεδο, είτε επιθυμείτε να χειρίζεστε τη γλώσσα άψογα, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για σας.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να απολαύσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

Τα επίπεδα μας

  • Pre-Lower
  • Lower
  • Advanced
  • Proficiency

Επιλέξτε τον ιδανικό τρόπο εκμάθησης

Σε τάξη (φυσική παρουσία)

Διαδικτυακά

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα