Αξιοποιήστε στο μέγιστο τις διδακτικές σας ικανότητες

Ως ο κορυφαίος οργανισμός διδασκαλίας Αγγλικών στον κόσμο, έχουμε πάθος με την αγγλική γλώσσα και όσους τη διδάσκουν.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο αποτελεσματικός καθηγητής/ρια Αγγλικών μέσα από προγράμματα κατάρτισης των καθηγητών, εξειδικευμένες συμβουλές, οδηγίες διδασκαλίας και δίκτυα υποστήριξης.

Είτε τα Αγγλικά είναι η πρώτη σας γλώσσα είτε όχι, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων και διπλωμάτων διδασκαλίας, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε όλα τα στάδια της καριέρας σας.

Έχουμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη διαδικτυακή πηγή για τους διδάσκοντες, όπου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν υλικό για να το χρησιμοποιήσετε στη διδακτική αίθουσα. Υπάρχει επίσης και το διαδικτυακό πρόγραμμα LearnEnglish, που δίνει σε εσάς και στους μαθητές πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν ψηφιακά εργαλεία μάθησης.

Μπορείτε ακόμη να εγγραφείτε στο TeachingEnglish, έτσι ώστε να έρθετε σε επαφή με το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο των πιο έμπειρων καθηγητών Αγγλικών.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο στον κόσμο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην διδασκαλία των Αγγλικών. 

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

Επιλέξτε τον ιδανικό τρόπο εξέλιξης