Η oμάδα Candoco Dance Company
Date
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Το φημισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανανεώνει και πάλι το καλοκαιρινό του ραντεβού με τον κόσμο του σύγχρονου χορού, από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου 2016, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μια σειρά σεμιναρίων και παράλληλων εκδηλώσεων που απευθύνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, αλλά και σε λάτρεις του χορού όλων των ηλικιών.

Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ, μη χάσετε, στις 22 και 23 Ιουλίου, τη φημισμένη βρετανική ομάδα σύγχρονου χορού Candoco Dance Company, η οποία επισκέπτεται την Καλαμάτα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια μοναδική παράσταση που περιλαμβάνει δύο από τα πιο πρόσφατα έργα της, «Beheld» και «Notturnino» των καταξιωμένων χορογράφων, Aλεξάντερ Γουίτλεϋ (Alexander Whitley) και Τόμας Χάουερτ (Thomas Hauert) αντίστοιχα.

Παράλληλα, στις 21 Ιουλίου, η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό εργαστήρι σύγχρονου χορού, που απευθύνεται σε άτομα με ή χωρίς αναπηρία (18 χρονών και άνω), και δεν απαιτεί οποιαδήποτε γνώση χορού, μόνο το ενδιαφέρον και την επιθυμία για κίνηση!

Εργαστήρι Candoco Dance Company

Πότε 21 Ιουλίου 2016, 12.00–14.00
Πού Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Παραστάσεις: «Beheld» και «Notturnino»

Πότε 22 & 23 Ιουλίου 2016, 20.00
Πού Μέγαρο Χορού Καλαμάτας – Κεντρική Αίθουσα

Ποια είναι η ομάδα Candoco Dance Company

Η Candoco Dance Company ιδρύθηκε το 1991 και αποτελείται από αρτιμελείς και μη αρτιμελείς χορευτές. Η ομάδα προσκαλεί διεθνούς φήμης χορογράφους να δημιουργήσουν έργα ειδικά γι’ αυτήν, χτίζοντας έτσι ένα υψηλού επιπέδου, ποιοτικό ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα που κάνουν το χορό προσβάσιμο σε όλους.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των παραστάσεων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των παράλληλων εκδηλώσεων: www.kalamatadancefestival.gr.