Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 -
10:0016:00
Divani Caravel Hotel, Αθήνα

Διοργανώνουμε για πρώτη φορά εκδήλωση, η οποία αφορά στη συνεργασία στον τομέα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα και τη Βρετανία.

Το British Council πιστοποιεί περισσότερα από 540 διδακτικά κέντρα της αγγλικής γλώσσας στη Βρετανία – ατομικές επιχειρήσεις, ιδιωτικά σχολεία γλωσσών, θερινά σχολεία καθώς και μεγάλα πανεπιστημιακά και κολεγιακά τμήματα.

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή σε διευθυντές σχολείων ή φροντιστηρίων, υπεύθυνους τμημάτων Αγγλικής γλώσσας, εκπαιδευτικούς συμβούλους και εκπροσώπους, έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της επαφής των τοπικών φορέων με τους εκπροσώπους των αναγνωρισμένων Βρετανικών κέντρων διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας καθώς και την υποστήριξη και των δυο πλευρών ως προς τη διερεύνηση ευκαιριών συνεργασίας αμοιβαίου οφέλους. Εκπαιδευτικοί από τα πιστοποιημένα Βρετανικά ιδρύματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση ώστε να ενισχυθούν οι επαφές τους με την Ελληνική αγορά και να πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγγλικής γλώσσας.

Αποτελεί μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία, που δεν θα πρέπει να χάσετε!

Ημερομηνία και τοποθεσία

Πότε Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, 10.00–16.00
Πού Divani Caravel Hotel
Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα

Πρόγραμμα

10.00–13.00 Προσωπικές συναντήσεις
13.00–14.00 Γεύμα δικτύωσης
14.00–16.00 Προσωπικές συναντήσεις

Δηλώσεις συμμετοχής

Αν είστε διευθυντής σχολείου ή φροντιστηρίου, επικεφαλής τμήματος Αγγλικής γλώσσας, εκπαιδευτικός σύμβουλος ή εκπαιδευτικός εκπρόσωπος και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής (MS Word, 48 kb) και στείλτε την στην Στέλλα Κούβαρη έως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017:

Email Stella.Kouvari@britishcouncil.gr
Φαξ +30 210 364 5768

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις συμμετοχής, λόγω του συγκεκριμένου αριθμού των συναντήσεων που μπορούν να προγραμματιστούν στο χρονικό πλαίσιο της εκδήλωσης