Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας
Date
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Το ενδιαφέρον των εκθετών στις παρούσες εκθέσεις επικεντρώνεται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • μαίες
  • τεχνολόγους ακτινολόγους και τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα Παρουσιάσεων» από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική προεγγραφή, γι’ αυτό παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Θεσσαλονίκη

Πότε Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, 10.00–15.00
Πού Ξενοδοχείο Electra Palace
Αριστοτέλους 9
546 24 Θεσσαλονίκη
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Αθήνα

Πότε Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 10.00–15.00
Πού Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens
Μεγ. Αλεξάνδρου 2
104 37 Αθήνα
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Χρήσιμες συνδέσεις