Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας
Date
Σάββατο 06 Μαΐου 2017Κυριακή 07 Μαΐου 2017
Τοποθεσία
Θεσσαλονίκη: 6 Μαΐου | Αθήνα: 7 Μαΐου

Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • μαίες
  • εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, τεχνολόγους ακτινολόγους και φαρμακοποιούς.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα Παρουσιάσεων: Θεσσαλονίκη & Αθήνα» από την παρακάτω ενότητα «Documents»

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Θεσσαλονίκη

Πότε Σάββατο 6 Μαΐου 2017, 11.00–16.00
Πού Electra Palace
Πλατεία Αριστοτέλους 9
546 24 Θεσσαλονίκη
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Αθήνα

Πότε Κυριακή 7 Μαΐου 2017, 11.00–16.00
Πού Royal Olympic Hotel
Αθανασίου Διάκου 28–34
117 43 Αθήνα
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Χρήσιμες συνδέσεις