Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας
Date
Σάββατο 05 Μαΐου 2018Κυριακή 06 Μαΐου 2018
Τοποθεσία
Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • μαίες
  • φυσικοθεραπευτές, τεχνολόγους ακτινολόγους και εργοθεραπευτές.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα Παρουσιάσεων» από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Θεσσαλονίκη

Πότε Σάββατο 5 Μαΐου 2018, 11.00–16.00
Πού Ξενοδοχείο Porto Palace *
26ης Οκτωβρίου 65
546 28 Θεσσαλονίκη
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

* Δωρεάν υπαίθριο φυλασσόμενο parking (300 θέσεων), δωρεάν shuttle bus από και προς το κέντρο της πόλης (πληροφορίες στην υποδοχή του ξενοδοχείου), γραμμές του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν: Νούμερο 31 και νούμερο 40 (στάση «Σφαγεία»)

Αθήνα

Πότε Κυριακή 6 Μαΐου 2018, 11.00–16.00
Πού Royal Olympic Hotel
Αθανασίου Διάκου 28–34
117 43 Αθήνα
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Χρήσιμες συνδέσεις