Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Θεσσαλονίκη: 15 Οκτωβρίου | Αθήνα: 16 Οκτωβρίου

Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που διοργανώνουμε με σκοπό να σας διευκολύνουμε να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία.

Οι εκθέσεις μας αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.

Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:

  • ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
  • νοσηλευτές
  • εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και τεχνολόγους ακτινολόγους.

Κατεβάστε το έντυπο με τους φορείς που συμμετέχουν στις εκθέσεις και τις ειδικότητες επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν από την παρακάτω ενότητα «Documents».

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατεβάστε το «Πρόγραμμα Παρουσιάσεων» από την παρακάτω ενότητα «Documents»

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής το συντομότερο δυνατόν.

Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

Θεσσαλονίκη

Πότε Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, 11.00–17.00
Πού Electra Palace
Πλατεία Αριστοτέλους 9
546 24 Θεσσαλονίκη
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα

Αθήνα

Πότε Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, 11.00–17.00
Πού Divani Caravel Hotel
Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα
Χάρτης
  Εγγραφείτε τώρα