Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 - 20:30Τρίτη 07 Μαρτίου 2017 - 23:30
Village Cinemas στο The Mall στην Αθήνα

Σε συνεργασία με τα Village Cinemas, με χαρά σας παρουσιάζουμε μια σειρά εξαιρετικών παραστάσεων όπερας και μπαλέτου σε παγκόσμια αναμετάδοση από την Royal Opera House στη μεγάλη οθόνη του The Mall.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια σειρά προγραμματισμένων πρόσφατων παραγωγών της Royal Opera House από τη σκηνή του Covent Garden στο Λονδίνο. Ανάμεσα σε αυτές, μη χάσετε τις φημισμένες όπερες «Il Trovatore» και «Madama Butterfly», καθώς και τη νέα παραγωγή του έργου «Otello».

Μάθετε περισσότερα για τις παραστάσεις στην ιστοσελίδα της Royal Opera House.

Il trovatore

3 & 7 Μαρτίου 2017, 20.30
Η πρώτη αναβίωση της νέας παραγωγής του David Bösch, υπό τη διεύθυνση του Richard Farnes με πρωταγωνιστές τα διεθνή αστέρια της όπερας Vitaliy Bilyy, Anita Rachvelishvili, Lianna Haroutounian και Gregory Kunde και ένα μοναδικό καστ σε μια από τις πιο φημισμένες όπερες του Giuseppe Verdi.

Το «Il Trovatore» είναι μία από τις καλύτερες όπερες της Ρομαντικής Εποχής, που ζωντανεύει μία ιστορία πάθους, αγάπης, εκδίκησης, καταστροφής και θανάτου. Η νέα αυτή ποιητική και ατμοσφαιρική παραγωγή της σεζόν 2015–16, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη David Bosch, φέρνει αυτή την παθιασμένη ιστορία αγάπης αντιμέτωπη με το σκηνικό του πολέμου. Η φωτιά και το χιόνι στο τοπίο αντανακλούν τη σκληρότητα και το ερωτικό στοιχείο της ιστορίας: μία μητέρα αποκαλύπτει ένα τρομαχτικό μυστικό και δύο άνδρες μπλέκονται στη θανάσιμη διεκδίκηση μιας γυναίκας.

Διάρκεια: Περίπου τρεις ώρες, με ένα διάλειμμα και 15 λεπτά εισαγωγή. Η παράσταση προβάλλεται στα Ιταλικά με Αγγλικούς υπότιτλους.

Τιμές εισιτηρίων: €12
Ομαδικά εισιτήρια (10+ άτομα): €10

Περισσότερες πληροφορίες: www.villagecinemas.gr/el/movie/?c=104462