Σπουδές στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα; Δώστε τώρα IELTS

Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε ή να εργασθείτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και η αγγλική είναι η γλώσσα επικοινωνίας, το IELTS θα σας ανοίξει τις πόρτες.

Το IELTS (International English Language Testing System) είναι η πιο δημοφιλή εξέταση αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Αναγνωρίζεται σε πάνω από 9.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 140 χώρες. Κάθε χρόνο δίνονται περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια εξετάσεις IELTS από ανθρώπους που το χρησιμοποιούν ως αποδεικτικό του επιπέδου των γνώσεών τους στην αγγλική γλώσσα για να κερδίσουν μία θέση στα πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Σπουδές στο εξωτερικό

Όποια και αν είναι η επιλογή σας για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές σε οποιαδήποτε από τις 140 χώρες του εξωτερικού που αναγνωρίζεται το IELTS, η ανάγκη για πιστοποίηση του επιπέδου των Αγγλικών σας είναι δεδομένη.

Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικοί οργανισμοί στη Μεγάλη Βρετανία, Σουηδία, Ολλανδία, Γερμανία, καθώς και στην Αμερική, στην Αυστραλία, τον Καναδά και αλλού θέτουν το IELTS ως προαπαιτούμενο πιστοποιητικό για τους φοιτητές τους. Δίνοντας τις εξετάσεις του IELTS έχετε αποκτήσει ένα ακόμα εφόδιο για να κερδίσετε μία θέση στα πανεπιστήμια και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού.

Δείτε τώρα τι βαθμολογία IELTS χρειάζεται το προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Σπουδές στην Ελλάδα

Αν ο στόχος είναι ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό σε ελληνικό ιδιωτικό κολλέγιο ή ένα μεταπτυχιακό σε δημόσιο πανεπιστήμιο το IELTS είναι ότι χρειάζεστε. Το IELTS δεν ανοίγει το δρόμο μόνο για σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό, αλλά είναι πλέον ευρέως αποδεκτό και στην Ελλάδα. Πολλά από τα κορυφαία Ελληνικά πανεπιστήμια, Ιδιωτικά κολλέγια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και εργοδότες ιδιωτικού τομέα και κυβερνητικοί φορείς (συμπεριλαμβανομένου του ΑΣΕΠ), αναγνωρίζουν την βαθμολογία του IELTS ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο δείκτη ικανότητας επικοινωνίας στα αγγλικά.

Δείτε τώρα ποια ελληνικά ιδιωτικά κολλέγια, δημόσια πανεπιστήμια και άλλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί αποδέχονται το IELTS.

Αρχίστε τώρα την προετοιμασία σας

Αρχίστε την προετοιμασία σας για το IELTS με το δωρεάν online υλικό που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην Αγγλική γλώσσα.