Υλικό για καθηγητές Αγγλικών

Είμαστε η καλύτερη αφετηρία για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μελετούν Αγγλικά μαζί μας, ακολουθώντας μαθήματα σε ένα από τα κέντρα διδασκαλίας μας ή με τη χρήση του δωρεάν online υλικού μας για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Μπορούμε να σας δώσουμε την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στην αγγλική γλώσσα. Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας πάνω στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Παρέχουμε πολύτιμη στήριξη σε ενήλικες, παιδιά και καθηγητές από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας.

LearnEnglish

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια αυτής της δωρεάν ιστοσελίδας από το British Council. Θα βρείτε παιχνίδια, ιστορίες, ακουστικές δραστηριότητες και ασκήσεις γραμματικής που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Στην ενότητα Listen & Watch θα ανακαλύψετε πολλές νέες ακουστικές δραστηριότητες και βίντεο, ενώ στην ενότητα Business English μπορείτε να βρείτε υλικό που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με την ανάπτυξη των γνώσεών σας στα Αγγλικά. Έχουμε επίσης ενότητες για Grammar και Vocabulary και νέα υλικά προετοιμασίας για το IELTS.

Αν θέλετε να βρείτε υλικό ειδικά σχεδιασμένο για νεαρούς μαθητές, επισκεφθείτε το LearnEnglish Kids ή το LearnEnglish Teens.

Γίνετε μέλος για να κάνετε σχόλια και ερωτήσεις στην ιστοσελίδα και για να ζητήσετε βοήθεια με τα Αγγλικά σας.

TeachingEnglish

Η ιστοσελίδα TeachingEnglish είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς για εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και όσους εργάζονται σε άλλους τομείς της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.

Θα βρείτε δωρεάν υλικό για την τάξη έτοιμα για κατέβασμα, από σύντομες δραστηριότητες μέχρι και πλήρη σχέδια μαθημάτων για παιδιά και ενήλικες. Υπάρχουν επίσης άρθρα σχετικά με όλες τις πτυχές της διδασκαλίας και δωρεάν υλικό για ανάπτυξη των δεξιοτήτων των καθηγητών και την κατάρτιση των εκπαιδευτικών.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα TeachingEnglish, αν θέλετε να επικοινωνείτε πλήρως με άλλους χρήστες, να κάνετε σχόλια και να κατεβάζετε υλικό προετοιμασίας για εξετάσεις. Ως μέλος, θα είστε σε θέση να:

  • δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ και να συμμετάσχετε σε μια διεθνή online κοινότητα
  • κάνετε ερωτήσεις στους φιλοξενούμενους συγγραφείς και καθηγητές μας και στους άλλους χρήστες
  • κατεβάζετε δωρεάν υλικό κατάρτισης για καθηγητές
  • έχετε πρόσβαση σε νέο υλικό πριν από κάθε άλλον.

LearnEnglish Mobile

To British Council έχει δημιουργήσει πολλές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και tablet για να βοηθήσει μαθητές να κάνουν εξάσκηση στα Αγγλικά τους παντού. Με αυτές τις εφαρμογές μπορείτε:

  • να ακούσετε και να παρακολουθήσετε συνομιλίες με καθημερινά θέματα ώστε να ακονίσετε τις δεξιότητες σας στο Listening
  • να καταγράψετε και να μάθετε νέες λέξεις μέσω διαδραστικών ασκήσεων γραμματικής
  • να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας σε παιχνίδια λέξεων
  • να βοηθήσετε νεαρούς μαθητές να κάνουν ασκήσεις προφοράς και να παρακολουθήσουν ιστορίες σε tablet.

Οι εφαρμογές του British Council είναι κατάλληλες για μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές μας. Είναι διαθέσιμες στο iTunes Store, στο Google Play, στο BlackBerry App World και στο Windows Store. Αναζητήστε τις με τον όρο  British Council στο εκάστοτε app store.