Φοιτητές σε αίθουσα διαλέξεων σε Βρετανικό πανεπιστήμιο

Aνακοίνωση

Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των ενστάσεων, ανακοινώνεται ο Οριστικός Πίνακας Επιλεγέντων Αιτήσεων (PDF, 78 kb).

Σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών βραχείας διάρκειας.

Χρηματοδοτούμενο από τη βρετανική κυβέρνηση, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να επωφεληθούν από κινητικότητες επιμόρφωσης και έρευνας σε βρετανικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και πρέπει να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο–Απρίλιο 2022.

Οι συνολικά 44 δικαιούχοι που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν ένα σημαντικό δίκτυο ακαδημαϊκών επαφών, να εξοικειωθούν με νέες ιδέες και εναλλακτικές επιστημονικές μεθόδους και πρακτικές, αλλά και να αξιοποιήσουν τους μοναδικούς πόρους των παγκοσμίου φήμης βρετανικών πανεπιστημίων.

Η υποβολή αιτήσεων έληξε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 (23.00 ώρα Ελλάδας).

Όλες οι κινητικότητες πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, ενημερωθείτε από την Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.