Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας που χρησιμοποιεί διαδραστικό πίνακα

Τα τρίωρα Σεμινάρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καθηγητές να συνεχίσουν να ενημερώνονται σχετικά με τις πιο πρόσφατες τάσεις και καινοτομίες στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Κάθε μήνα, θα εξετάζουμε ένα διαφορετικό θέμα και θα μοιραζόμαστε τις ιδέες και τις βέλτιστες πρακτικές της βρετανικής εκπαίδευσης.

Προστασία των παιδιών στην τάξη

Η προστασία των παιδιών αναφέρεται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας, της εκμετάλλευσης και της κακοποίησης των παιδιών. Όταν ένα παιδί φοιτά στο σχολείο, το σχολείο και το προσωπικό του είναι υπεύθυνοι για την αποφυγή βλάβης και κακομεταχείρισης. Το σχολείο πρέπει να δημιουργήσει ένα ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον, να εντοπίσει τα παιδιά που υποφέρουν ή βρίσκονται σε κίνδυνο και να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες.

Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται γενικά για τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών. Το τρίωρο εργαστήριο προστασίας των παιδιών έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή από οποιοδήποτε κίνδυνο και κακοποίηση. Επίσης, θα εξετάσουμε τις ευθύνες των εκπαιδευτικών και θα μοιραστούμε μαζί σας τις βέλτιστες πρακτικές και ιδέες για το σχολείο και την τάξη σας σύμφωνα με τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται στη βρετανική εκπαίδευση.

Βασικές πληροφορίες

Ημερομηνία/Ώρα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, 10.00–13.00
Δίδακτρα €50
Αριθμός συμμετεχόντων έως 25
Τοποθεσία Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι