Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας σήμερα μέχρι τις 17.00 ή μέσω email εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Οι εργάσιμες ημέρες και ώρες του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 με 17.00.

Μάθετε για την Πολιτική Διαχείρισης Παραπόνων μας.

Το British Council συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα για να βοηθήσει την επεξεργασία των αιτημάτων που προκύπτουν από αυτήν την υποβολή, συμπεριλαμβανόμενης της επικοινωνίας μας προς εσάς για την πρόοδο του αιτήματος. Δεν πρόκειται να τη μοιραστούμε με οποιονδήποτε άλλο. Πατώντας «Αποστολή μηνύματος», συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για το σκοπό αυτό.

Προστασία δεδομένων

Το British Council συμμορφώνεται με το νόμο περί προστασίας δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους νόμους σε άλλες χώρες που πληρούν διεθνώς αποδεκτά πρότυπα.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που κρατούμε για εσάς και τη διόρθωση οποιασδήποτε ανακρίβειας αυτών των πληροφοριών. Εάν σας απασχολεί ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, έχετε ομοίως το δικαίωμα να παραπονεθείτε στο ρυθμιστή απορρήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο κεφάλαιο απορρήτου της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε με το γραφείο British Council της χώρας. Θα κρατήσουμε τις πληροφορίες σας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία συλλογής τους.