Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2018
Date
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 -
15:0021:00

Γιορτάστε μαζί μας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών σε ένα πολυγλωσσικό παιχνίδι θησαυρού

Ταξιδέψτε διαδικτυακά από τη μια ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη κι ανακαλύψτε – με όχημα ένα πρωτότυπο «κυνήγι θησαυρού» – τον συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών.

Ο χάρτης θα είναι ενεργός το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 15.00 ως τις 21.00, και μικροί και μεγάλοι θα κληθούν να λύσουν αινίγματα, των οποίων οι απαντήσεις θα βρίσκονται «κρυμμένες» στις ιστοσελίδες των μελών του δικτύου EUNIC που συμμετέχουν στον φετινό εορτασμό.

Όσοι καταφέρουν να λύσουν τα αινίγματα θα συμμετέχουν σε κλήρωση με πολλά δώρα, που προσφέρουν τα μέλη της EUNIC στην Ελλάδα. Η κλήρωση θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα αλλά και στις ιστοσελίδες των μελών.

Δηλώστε συμμετοχή στο Facebook: www.facebook.com/events/1070356750050465

O εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών καθιερώθηκε το 2001, με σκοπό την υποστήριξη και την ανάδειξη της γλωσσικής ποικιλομορφίας της Ευρώπης, καθώς και την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων, με στόχο την πλήρη και δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών της στην διατήρηση της πολυπολιτισμικής της ιδιαιτερότητας.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Βικτωρία Κυριάκη:

Τηλέφωνο Victoria.Kyriaki@britishcouncil.gr
Email 210 369 2337

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2020 διοργανώνεται στο πλαίσιο της 2ης Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Πολιτισμών του δικτύου EUNIC στην Αθήνα με την υποστήριξη του Δικτύου Πολιτισμού Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.