Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2015
Date
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 -
10:0015:00
Τοποθεσία
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Γιορτάστε μαζί μας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών σε ένα πολυγλωσσικό φεστιβάλ

Ελάτε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 10.00 έως και τις 15.00 για να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

Δεκατρία πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα, μέλη της ΕUNIC Ελλάδος, με τη συνεργασία του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σχεδιάζουν για ακόμα μια χρονιά τη διοργάνωση μιας μεγάλης και πολύπλευρης εκδήλωσης σε ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας

Πάρτε μέρος στον online διαγωνισμό που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών και μπορεί να κερδίσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Τσεχικών, Πολωνικών, Σουηδικών ή Ισπανικών!

Δηλώσεις συμμετοχής έως Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη μεγάλη εκδήλωση στις 23 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι