Μία από τις συμμετέχουσες στη παρουσίασή της στο τελικό του FameLab

Γίνετε μέλος μιας μεγάλης κοινότητας επιστημόνων, βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση μέσα από το διήμερο masterclass που προσφέρουμε και ίσως είστε εσείς αυτός/ή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή τελικό στη Βρετανία!

Με τη συμμετοχή σας στο FameLab θα βελτιώσετε την ικανότητά να παρουσιάζετε την έρευνά ή τη δουλειά σας και θα γίνετε μέλος μιας μεγάλης ομάδας νέων και δραστήριων επιστημόνων. Το δίκτυο των FameLabbers μεγαλώνει κάθε χρόνο και μοιράζεται με το ευρύ κοινό το πάθος του για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Masterclass στην Επικοινωνία της Επιστήμης

Κορυφαία ονόματα του χώρου της επικοινωνίας συνθέτουν ένα διήμερο masterclass που προσφέρεται στους φιναλίστ κάθε χρονιάς. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα από άλλους χώρους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία και την παρουσίαση, και θα μάθετε μικρά και μεγάλα μυστικά για το πώς να καταπλήξετε το κοινό ή πώς να μαγνητίσετε την κάμερα!

Πάρτε μια γεύση από προηγούμενα masterclass μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Βραβεία

Βραβεία θα λάβουν όσοι καταλάβουν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, καθώς και εκείνος/η που θα επιλεγεί από το κοινό κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ταξίδι στη Βρετανία

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα διαγωνιστεί στον τελικό του FameLab International που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του The Times Cheltenham Science Festival στη Βρετανία. Εκεί, θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με άλλους επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον κόσμο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ερευνητές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητας του FameLab. 

Το κοινό περιμένει να το ενθουσιάσετε με το πάθος σας για την επιστήμη και την τεχνολογία!