Αν θέλετε να υλοποιήσετε μια από τις δυο θεματικές ενότητες του προγράμματος Life Skills στο σχολείο ή την επαγγελματική σχολή σας ή να συμμετάσχετε σε εργαστήριο εκπαιδευτικών, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Σταθερό και/ή κινητό τηλέφωνο
Συμπληρώστε τη θέση/ειδικότητά σας στο σχολείο.
Επιλέξτε θεματική ενότητα από τη λίστα.
Επιλέξτε εργαστήριο από τη λίστα.
Συμπληρώστε το όνομα του σχολείου/της επαγγελματικής σχολής σας.
Συμπληρώστε τη διεύθυνση του σχολείου/της επαγγελματικής σχολής σας.
Συμπληρώστε των αριθμών των τμημάτων.
Συμπληρώστε το συνολικό αριθμό των μαθητών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Το British Council θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που του παρέχετε για την επεξεργασία της εγγραφής σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας είναι η συμφωνία με τους όρους και προϋποθέσεις της εγγραφής (σύμβαση).

Προστασία δεδομένων

Το British Council συμμορφώνεται με το νόμο περί προστασίας δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους νόμους σε άλλες χώρες που πληρούν διεθνώς αποδεκτά πρότυπα.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που κρατούμε για εσάς και τη διόρθωση οποιασδήποτε ανακρίβειας αυτών των πληροφοριών. Εάν σας απασχολεί ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, έχετε ομοίως το δικαίωμα να παραπονεθείτε στο ρυθμιστή απορρήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο κεφάλαιο απορρήτου της ιστοσελίδας μας  ή επικοινωνήστε με το γραφείο British Council της χώρας. Θα κρατήσουμε τις πληροφορίες σας για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών από την ημερομηνία συλλογής τους.