Advantage hero, image

Στήριξη από τους ειδικούς για καλύτερα αποτελέσματα 

Επωφεληθείτε από μία σειρά προνομίων μέσω του προγράμματος Advantage, το αξιόπιστο πρόγραμμα επιβράβευσης του British Council. Σε συνεργασία με το Cambridge English, το Advantage συνδέεται με τις εξετάσεις Cambridge English, επιβραβεύοντας την παγκόσμια κοινότητα εκπαιδευτικών για την εγγραφή υποψηφίων στα εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα που ανήκουν στο δίκτυο του British Council.

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή υποψηφίων μέσω του British Council και να ενταχθώ στο πρόγραμμα Advantage;

H εγγραφή υποψηφίων για τις εξετάσεις Cambridge English μέσω του British Council και η συμμετοχή στο Advantage είναι εύκολη υπόθεση. Θα υπάρξει καθοδήγηση κατά την εγγραφή των υποψηφίων σας και εμείς θα αναλάβουμε τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Εάν το σχολείο ή το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο εργάζεστε, εγγράφει τους μαθητές του για τις εξετάσεις Cambridge English με το British Council Ελλάδας, τότε μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για να γίνετε μέλος του Advantage και να επωφεληθείτε από μία σειρά εξαιρετικών παροχών.

Για την ηλεκτρονική αίτηση επισκεφτείτε το

Μετά την αίτησή σας, το τμήμα εξετάσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας επιβεβαιώσει ότι έχετε αποκτήσει την ιδιότητα μέλους. Η συμμετοχή στο Advantage είναι δωρεάν και η αίτηση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Μόλις γίνετε μέλη, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στις σχετικές παροχές, όπως π.χ. στο σήμα μέλους Advantage για το προωθητικό σας υλικό. Θα λαμβάνετε επίσης τακτικές ειδοποιήσεις για τις υπηρεσίες εξετάσεων και για τα αποκλειστικά προνόμια των μελών του Advantage.

Γιατί να γίνω μέλος του Advantage

To Advantage σας προσφέρει εξειδικευμένη στήριξη και βοηθά τα μέλη του προγράμματος, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να εξελιχθούν μέσω της διαδικασίας των εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας. Τα μέλη μας απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια που κλιμακώνονται καθώς περνούν από το επίπεδο Advantage Standard στο Premium Plus, ως επιβράβευση για την εγγραφή αυξανόμενου αριθμού σπουδαστών ή για τη συνεχιζόμενη συνεργασία τους μαζί μας από έτος σε έτος. 

Εγγραφείτε στο Advantage σήμερα και αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη της συμμετοχής σας.

  • Ευέλικτες υπηρεσίες εξετάσεων και προσωπική στήριξη του λογαριασμού σας. Έτσι μπορείτε εσείς να επικεντρωθείτε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση των εξετάσεων. 
  • Αποκλειστικά οικονομικά κίνητρα και προωθητικό υλικό. Αυξάνοντας τον αριθμό των εγγραφών σας και ανεβαίνοντας επίπεδο ως μέλη, απολαμβάνετε πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία μας.
  • Βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας. Σας παρέχουμε πρόσβαση σε χρήσιμο υλικό για να εξελίξετε τη διδασκαλία και να υποστηρίξετε την εκμάθηση αγγλικών στο σχολείο που εργάζεστε.

Γιατί να γίνετε μέλος του Advantage; Διότι θα πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. 

Ποιον στηρίζει το Advantage

To Advantage διατίθεται σε σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών και άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ιδρύματα, που κάνουν εγγραφή υποψηφίων για τις εξετάσεις Cambridge English μέσω του εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο του British Council. Τα μέλη του Advantage έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη διοικητική και εκπαιδευτική στήριξη, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους σπουδαστές τους με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας Cambridge English. 

Το Advantage βοηθά χιλιάδες μέλη σε πάνω από 50 χώρες σε θέματα διασύνδεσης και συνεργασίας. Οι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη μπορούν να ενημερώνονται για ευκαιρίες εξέλιξης καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας, και οι σπουδαστές να συμμετέχουν σε μία ευρεία γκάμα διεθνών πολιτιστικών ανταλλαγών. Το Advantage στηρίζει επίσης τους γονείς και τους φροντιστές που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις τους. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς οι παροχές των μελών ενισχύουν τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους, μέσω του Advantage global offer. Στην Ελλάδα, έχουμε συμπεριλάβει και κάποιες επιπλέον παροχές Advantage για ακόμα περισσότερα προνόμια.

Οφέλη για τους σπουδαστές σας

  • Δωρεάν προσομοίωση εξέτασης speaking για τα  B2 First for Schools, C1 Advanced και C2 Proficiency μέσω του ιστότοπου LearnEnglish Exams (Road to Success) του British Council.
  • Προσκλήσεις για συμμετοχή σε Top Tips webinars 
  • Listening με χρήση ακουστικών ή με σύστημα stereo surround

Οφέλη για το Σχολείο σας

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Advantage για τα μέλη του

Όσο περισσότερες εγγραφές υποψηφίων κάνετε, τόσα περισσότερα προνόμια κερδίζετε. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες μελών: 

  • Advantage Starter 
  • Advantage Standard 
  • Advantage Premium 
  • Advantage Premium Plus 

Η κατηγορία μέλους στην οποία ανήκετε θα εξαρτάται από το συνολικό αριθμό εγγραφών που έχετε κάνει με το British Council την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, από το Σεπτέμβριο έως τον Αύγουστο. Κάθε έτος αξιολογούμε και ανανεώνουμε την κατηγορία μέλους που ανήκετε.

Για όσα νέα σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα κάνουν αίτηση συμμετοχής στο Advantage, η κατηγορία μέλους που τους προτείνουμε θα σχετίζεται με τον αρχικό αριθμό εγγραφών που θα κάνουν. Καλούμε επίσης τους φορείς που τώρα ξεκινούν τη συνεργασία με τις εξετάσεις Cambridge English να γίνουν μέλη του Advantage Starter. Στόχος του Advantage Starter είναι να σας προσφέρει το πλαίσιο και τα εργαλεία προβολής που θα χρειαστείτε στα πρώτα βήματα της συνεργασίας μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης θα βρείτε στο Advantage terms and conditions

Για λεπτομέρειες όσον αφορά τις κατηγορίες μέλους και τα αντίστοιχα προνόμια, παρακαλώ επικοινωνήστε με το advantage@britishcouncil.gr ή κάντε την ηλεκτρονική σας αίτηση σήμερα.

Σχετικά με την εγγραφή υποψηφίων και τα μέλη του Advantage

Πώς στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη, τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους μέσω του Advantage