Διαγωνισμός: Δεξιότητες Ζωής – Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες

Υλοποιήστε το πρόγραμμα «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» στο σχολείο ή την επαγγελματική σας σχολή σας και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας (PDF, 246 kb).

Οι δέκα καλύτερες ομάδες θα παρουσιάσουν την κοινωνική τους επιχείρηση στην τελική εκδήλωση διεκδικώντας πλούσια δώρα τεχνολογίας για την τάξη τους!

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 15 Απριλίου 2019

Οι δεξιότητες ζωής δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι ένα σύνολο βασικών δεξιοτήτων που μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε ζητήματα και ερωτήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Στις δεξιότητες αυτές συμπεριλαμβάνονται η εμπιστοσύνη, η αυτοπεποίθηση, η λήψη αποφάσεων, η ικανότητα να παραμένουμε ασφαλείς και υγιείς.

Τα σχολεία και οι επαγγελματικές σχολές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση και διατήρηση της συναισθηματικής και κοινωνικής υγείας των νέων στο πλαίσιο του ρόλου τους για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης που βοηθά τους νέους να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε επιτυχημένους ενήλικες.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος Life Skills (Δεξιότητες Ζωής) το οποίο απευθύνεται σε ελληνικά σχολεία και επαγγελματικές σχολές έχοντας την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την υποστήριξη της HSBC.