Φοιτητές σε αίθουσα διαλέξεων σε πανεπιστήμιο

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε βρετανικό πτυχίο στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα ή Κροατία χωρίς να μετακομίσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Συνδεθείτε στη δωρεάν διαδικτυακή μας εκδήλωση από την Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Στην εκδήλωση Study UK in Southern Europe ειδικοί από πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και οι τοπικοί συνεργάτες τους θα παρουσιάσουν διαδικτυακά σεμινάρια και θα προσφέρουν ατομικές συναντήσεις για να σας ενημερώσουν σχετικά με τις σπουδές για την απόκτηση βρετανικού πτυχίου στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Μάλτα ή την Κροατία.

Ένα βρετανικό πτυχίο θα σας επιτρέψει να γίνετε η πιο σίγουρη, υποσχόμενη, πιο έτοιμη εκδοχή του εαυτού σας. Αλλά αν έχετε δεσμεύσεις που σας εμποδίζουν να μετακομίσετε στο ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο, ή αναζητάτε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, μπορείτε ακόμα να μεταμορφώσετε τη ζωή και τις προοπτικές καριέρας σας με ένα διακρατικό πτυχίο.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Η εκδήλωση πραγματοποιείται εξολοκλήρου διαδικτυακά και διαρκεί από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου 2022.

Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα, να ξεκινήσετε την περιήγηση στην πλατφόρμα και να μάθετε περισσότερα για τη διακρατική εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου. Με την εγγραφή σας, θα μπορείτε να:

  • εγγραφείτε για ενημερώσεις σχετικά με τα διαδικτυακά σεμινάρια και τις κατ' ιδίαν συναντήσεις
  • ελέγξετε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε κάθε χώρα
  • περιηγηθείτε στη λίστα των ιδρυμάτων, ελέγξετε τις σελίδες τους με τις συνοπτικές περιγραφές, τις προϋποθέσεις εισαγωγής, τις ειδικές προσφορές και τις υποτροφίες
  • ανατρέξετε στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βρετανικές σπουδές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Γιατί να σπουδάσω για βρετανικό πτυχίο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου;

Θα διδαχθείτε από τις ίδιες προηγμένες διδακτικές πρακτικές και θα λάβετε την ίδια ενθάρρυνση να σκέφτεστε ανεξάρτητα, να είστε δημιουργικοί και να εξελιχτείτε πραγματικά ως άτομο. Το πιο σημαντικό, ίσως, είναι ότι θα αποκτήσετε ακριβώς τα ίδια προσόντα με τους σπουδαστές στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Διότι το πτυχίο σας θα σχεδιαστεί, θα διασφαλιστεί για την ποιότητα και θα απονεμηθεί από ένα από τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που χαίρουν παγκόσμιας εκτίμησης. Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας στη Βρετανία είναι ότι θα σπουδάζετε σε μια τοποθεσία που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, τις περιστάσεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Study UK in Southern Europe!