Χρήστης του EnglishScore Tutors σε υπολογιστή

Η προσωπική προσέγγιση – όταν τη χρειάζεστε

Τελειοποιήστε τις ικανότητές σας στα Αγγλικά με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο με τα online ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρουμε, τα οποία σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όποιοι και εάν είναι οι στόχοι σας στην εκμάθηση Αγγλικών, οι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να τους πετύχετε λειτουργώντας ως σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί ή καθοδηγητές.

Τι είναι το EnglishScore Tutors?

Το EnglishScore Tutors είναι μια online υπηρεσία εκμάθησης Αγγλικών, η οποία προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών διάρκειας 30 λεπτών σε συνεργασία με καθηγητές εγκεκριμένους από το British Council. Είτε μαθαίνετε Αγγλικά για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για λόγους προσωπικής προόδου, η υπηρεσία EnglishScore Tutors είναι ένας διασκεδαστικός και διαδραστικός τρόπος για να αναπτύξετε τις ικανότητες που χρειάζεστε.

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών μαζί σας, το οποίο θα στοχεύει να επιτύχετε τους στόχους σας, και θα σας προτείνουν την κατάλληλη προσέγγιση και τον κατάλληλο ρυθμό μάθησης για εσάς. Οι συνεδρίες έχουν τη μορφή διαλόγου και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας στον προφορικό λόγο.

Προσωποποιημένη, ευέλικτη εκμάθηση Αγγλικών

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι σχεδιασμένα να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, καθώς και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια δεξιότητα που επιθυμείτε να να βελτιώσετε ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε διευκρινίσεις, μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές από τον καθήγητή σας. Μετά από κάθε μάθημα, ο καθηγητής σας θα σας ενημερώνει σχετικά με την απόδοσή σας στο συγκεκριμένο μάθημα και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον προφορικό σας λόγο.

Οι καθηγητές μας είναι είναι διαθέσιμοι 24/7 - συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και αργιών - ώστε να μπορείτε να κανονίζετε τα μαθήματα τις ώρες που σας εξυπηρετούν.

Ξεκινήστε σήμερα

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής, το Google Chrome, μια κάμερα τηλεδιάσκεψης, ένα μικρόφωνο και μία σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μετά από το πρώτο μάθημά σας, θα λάβετε πλήρη πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο και προσωποποιημένο πρόγραμμα εκμάθησης, το οποίο θα περιλαμβάνει θέματα γραμματικής και εξάσκησης του προφορικού λόγου που θα τα επεξεργαστείτε μαζί με τον καθηγητή σας. Μπορείτε να κλείσετε επιπλέον συνεδρίες των 30 λεπτών με τον καθηγητή σας σε πακέτα των 3, 10 ή 20 συνεδριών.

Μάθετε Αγγλικά με τους καλύτερους

Οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και γνωρίζουν πώς να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για το χώρο εργασίας. Όλοι οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι και έχουν εργαστεί σε διάφορους τομείς όπως τον τραπεζικό τομέα, τον τομέα του μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και άλλους.

Μπορείτε να γνωρίσετε τους καθηγητές μας μέσω αυτών των σύντομων παρουσιάσεων προκειμένου να μάθετε περισσότερα για την επαγγελματική τους εμπειρία, τις σπουδές τους και την προφορά τους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία εκμάθησης Αγγλικών σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδο σας και να πετύχετε τους στόχους σας.