Μαθήματα Γενικών Αγγλικών

Στο μάθημα Γενικών Αγγλικών οι εξειδικευμένοι μας καθηγητές βασίζουν τη διδασκαλία τους σε δραστηριότητες πάνω σε θέματα σχετικά με την πραγματική ζωή ώστε να σας προετοιμάσουν και να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στα Αγγλικά.

Το πρόγραμμα Γενικών Αγγλικών είναι ιδανικό για ενήλικες και πραγματοποιείται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα των 120 ωρών ή να παρακολουθήσετε όσες ώρες επιθυμείτε ξεκινώντας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά.

Το μάθημα Γενικών Αγγλικών έχει σχεδιαστεί με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες και συνδέεται με τις ανάγκες των εργοδοτών και των διεθνώς αναγνωρισμένων πτυχίων.

Γενικά Αγγλικά Στο τέλος του προγράμματος
Α1 θα μπορείτε να κατανοείτε απλές, καθημερινές προτάσεις και εύκολες φράσεις για να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες σας και να επικοινωνείτε σε ένα βασικό επίπεδο.
Α2

θα μπορείτε να κατανοείτε προτάσεις και εκφράσεις σχετικά με οικεία θέματα και να επικοινωνείτε σωστά σε απλές, καθημερινές συζητήσεις.

Β1

θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε ταξίδια όπου τα Αγγλικά είναι η βασική γλώσσα επικοινωνίας και να γράφετε απλά κείμενα σχετικά με οικεία θέματα.

Β2

θα μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα με ομιλητές της Αγγλικής γλώσσας και να γράφετε κείμενα με διαφορετική θεματολογία.

C1

θα μπορείτε να μιλάτε αβίαστα και αυθόρμητα και να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα αποτελεσματικά σε κοινωνικές, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές περιστάσεις.

C2 θα μπορείτε να κατανοείτε με ευκολία σχεδόν ο,τιδήποτε ακούτε ή διαβάζετε και θα μπορείτε να εκφράζεστε αβίαστα και σωστά σε δύσκολες περιστάσεις.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων

  • Επίπεδα

    Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2

Μαθήματα 40 ωρών
Ημερομηνίες και ώρες μαθημάτων

Κάθε επίπεδο χωρίζεται σε τρία τμήματα. Το κάθε τμήμα έχει διάρκεια 40 ώρες και πραγματοποιείται σε δέκα εβδομάδες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και διαρκούν δύο ώρες.

Πρόγραμμα μαθημάτων με φυσική παρουσία

Τμήμα 1

9 Οκτωβρίου – 13 Δεκεμβρίου 2023

Δευτέρα & Τετάρτη

18.00–20.00

*Το ακριβές πρόγραμμα εξαρτάται από το επίπεδο.

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Διδακτικού Κέντρου στο Κολωνάκι.

Δίδακτρα

€470* ανά τμήμα διάρκειας δέκα εβδομάδων

* €50 έκπτωση εάν εγγραφείτε και στο μάθημα Speaking and Listening

* Εγγραφείτε μαζί με έναν φίλο σας ή μια φίλη σας και κερδίστε €50 έκπτωση για το επόμενο πρόγραμμα μαθημάτων διάρκειας 40 ωρών.

Πληρωμή του ποσού των €470 σε δύο δόσεις μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις πληρωμής.

Μαθήματα 20 ωρών
Ημερομηνίες και ώρες μαθημάτων

Κάθε επίπεδο χωρίζεται σε έξι τμήματα. Το κάθε τμήμα έχει διάρκεια 20 ώρες και πραγματοποιείται σε πέντε εβδομάδες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και διαρκούν δύο ώρες.

Πρόγραμμα μαθημάτων με φυσική παρουσία

Τμήμα 1

9 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου 2023

Δευτέρα & Τετάρτη

20.00–22.00

Τμήμα 2

13 Νοεμβρίου – 13 Δεκεμβρίου 2023

Δευτέρα & Τετάρτη

20.00–22.00

Το ακριβές πρόγραμμα εξαρτάται από το επίπεδο.

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Διδακτικού Κέντρου στο Κολωνάκι.

Δίδακτρα

€260 ανά τμήμα διάρκειας πέντε εβδομάδων, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

*€50 έκπτωση για εγγραφές σε δύο 20-ωρα τμήματα, συνολικής διάρκειας δέκα εβδομάδων, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις πληρωμής.