Ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα | Εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης | Εξειδικευμένοι καθηγητές | Εγγραφείτε σήμερα

Επιλέξτε το πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών που σας εξυπηρετεί και συνεργαστείτε με καθηγητές και μαθητές του British Council από όλο τον κόσμο.Το πρόγραμμα μαθημάτων English Online έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση των γλωσσικών σας δεξιοτήτων στα Αγγλικά.

  • Επιλέξτε το πλάνο μελέτης σας και ορίστε στόχους εκμάθησης
  • Διαμορφώστε το πρόγραμμα των μαθημάτων σας και παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσω της πλατφόρμας English Online
  • Συμμετέχετε σε μια παγκόσμια κοινότητα εξειδικευμένων καθηγητών και μαθητών του Βritish Council παρακολουθώντας  ζωντανά διαδικτυακά διαδραστικά μαθήματα διάρκειας 55 λεπτών
  • Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στα Αγγλικά και λάβετε ένα πιστοποιητικό επίτευξης των αποτελεσμάτων σας από το British Council, το οποίο αναγνωρίζεται από εργοδότες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα εκμάθησης που είναι ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Επιλέξτε ένα πλάνο μαθημάτων και ξεκινήστε σήμερα.

Silver Gold Platinum
5 μαθήματα τον μήνα 10 μαθήματα τον μήνα 15 μαθήματα τον μήνα
55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα 55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα 55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα
100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ 100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ 100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ
Εγγραφείτε σήμερα
Εγγραφείτε σήμερα με μια δωρεάν δοκιμή
Εγγραφείτε σήμερα με μια δωρεάν δοκιμή

Τι θα μάθετε στο διάδικτυακό σας μάθημα

Με το English Online, μπορείτε να ορίσετε τους στόχους εκμάθησης και να επιλέξετε από μια ευρεία σειρά μαθημάτων, από προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών για το χώρο εργασίας έως προγράμματα Γενικών Αγγλικών, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη γραμματική σας, τον προφορικό σας λόγο, την προφορά σας και πολλά αλλά.

Παρακολουθήστε μαθήματα Αγγλικών με τη χρήση της διαδραστικής μας πλατφόρμας και συνεργαστείτε με δέκα μαθητές από ολόκληρο τον κόσμο τις ώρες και τις ημέρες που σας εξυπηρετεί. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσα από μία σειρά τεστ και λάβετε συμβουλές από τους καθηγητές σας για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Τα μαθήματά μας είναι καταλληλότερα για μαθητές επιπέδου Pre-intermediate και πάνω. Αν δεν γνωρίζετε το επίπεδό σας, μην ανησυχείτε – μπορείτε να κάνετε ένα δωρεάν τεστ επιπέδου με το English Online.