Μάθημα English Online: Εγγραφείτε στα διεθνή διαδικτυακά μαθήματα του British Council.

Σας βοηθούμε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη χρήση και στην κατανόηση του προφορικού λόγου, στην ανάγνωση και στη χρήση του γραπτού λόγου. Εγγραφείτε τώρα. Είτε ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα είτε για τάξεις σε μικρά γκρουπ, με τους καθηγητές μας στο British Council θα πετύχετε τους στόχους σας στα Αγγλικά. Οι τάξεις είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Στα διαδικτυακά μας μαθήματα ακολουθούνται τα υψηλά πρότυπα για τα οποία είναι γνωστό το British Council, που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Εξατομικεύστε το πρόγραμμά σας και επιλέξτε τάξεις με βάση τους στόχους και τα ενδιαφέροντά σας.

  • Μπορείτε να μάθετε σε μικρά γκρουπ ή κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα για να έχετε πρόσθετη βοήθεια και προσοχή.
  • Απεριόριστη πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας υλικό και δραστηριότητες μάθησης.
  • Πάρτε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών από το British Council.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε webinars γραμματικής με την καθοδήγηση καθηγητών (Live 25).

Τι θα μάθετε στους διαδικτυακούς μας κύκλους σπουδών

Με το πρόγραμμα English Online, μπορείτε να καθορίσετε τους μαθησιακούς στόχους σας και να επιλέξετε θεματολογία μαθημάτων, από Αγγλικά για την εργασία έως και καθημερινά Αγγλικά, ώστε να βελτιωθείτε στη γραμματική, στον προφορικό λόγο, στην προφορά και σε πολλούς άλλους τομείς.

  • Επαγγελματικά Αγγλικά: Εξελίξτε την καριέρα σας μαθαίνοντας πώς να επικοινωνείτε στα Αγγλικά στον χώρο εργασίας.
  • Τάξεις Γενικών Αγγλικών: Αποκτήστε μία γερή βάση στη χρήση και κατανόησης του προφορικού λόγου και τη χρήση και κατανόηση του γραπτού λόγου.
  • Αγγλικά για την κοινωνική ζωή: Μάθετε πώς να επικοινωνείτε με τους άλλους σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή όταν ταξιδεύετε και πώς να συνεννοείστε με τον κόσμο σε ποικίλες περιστάσεις χρησιμοποιώντας καθημερινή γλώσσα.

Εγγραφείτε τώρα για μια δωρεάν δοκιμή σε δύο ομαδικά μαθήματα ή σε ένα ιδιαίτερο!

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα μάθησης που να είναι ευέλικτο και ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας και τον προϋπολογισμό σας Επιλέξτε ένα πλάνο εγγραφής και ξεκινήστε σήμερα.

Silver Gold Platinum
5 μαθήματα τον μήνα 10 μαθήματα τον μήνα 15 μαθήματα τον μήνα
55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα 55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα 55λέπτα διαδικτυακά μαθήματα
100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ 100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ 100% διαδικτυακή εκμάθηση σε σταθερό υπολογιστή ή τάμπλετ
Εγγραφείτε σήμερα
Εγγραφείτε σήμερα με μια δωρεάν δοκιμή
Εγγραφείτε σήμερα με μια δωρεάν δοκιμή

Είτε είστε σε επίπεδο αρχάριου είτε σε ανώτερο επίπεδο, τα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα για όλα τα επίπεδα. Αν δεν είστε σίγουρος/-η για το τρέχον επίπεδό σας, μην ανησυχείτε – μπορείτε να κάνετε ένα δωρεάν τεστ επιπέδου στο πλαίσιο του προγράμματος English Online.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι