Μια νεαρή γυναίκα που παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών στο φορητό υπολογιστή της

Βασιζόμαστε στην εμπειρία και την εξειδίκευση του ευρύ δικτύου των διδακτικών μας κέντρων σε ολόκληρο τον κόσμο για να σας προσφέρουμε μία διαδικτυακή εμπειρία μάθησης που έχει ήδη αποδειχθεί αποτελεσματική.

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι όπως όλα τα άλλα μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει στο British Council. Θα εξασκήσετε τον προφορικό και γραπτό λόγο με τον καθηγητή/την καθηγήτριά σας και τους συμμαθητές σας σε πραγματικό χρόνο και θα δουλεύετε σε ομάδες ή ζευγάρια. Βέβαια, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μάθημα, θα κάνετε πρακτική στην κατανόηση του προφορικού και γραπτού λόγου και θα εμπλουτίζετε συνεχώς τις γνώσεις σας.

Η διαφορά είναι ότι τα μαθήματα παραδίδονται μέσω Zoom – ένα εργαλείο οπτικοακουστικής επικοινωνίας φιλικό προς το χρήστη.

Δείτε τον Οδηγό διαδικτυακών μαθημάτων για ενήλικες (PDF, 204 kb), που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για το πρώτο σας μάθημα και τον τρόπο χρήσης του εργαλείου Zoom.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα εμπειρία μάθησης που σας δίνει την ευκαιρία να συνεχίζετε να συναντάτε τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή/την καθηγήτρια Αγγλικών σας από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Δείτε επίσης