Παιδιά εξασκούν την Αγγλική γλώσσα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα LearnEnglish

Δείτε τις δωρεάν διαδικτυακές πηγές εκμάθησης Αγγλικών που προσφέρουμε.

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια δραστηριοτήτων

Μάθετε Αγγλικά στο διαδίκτυο μέσω της δωρεάν ιστοσελίδας μας για ενήλικες μαθητές. Η ιστοσελίδα διαθέτει πολλές σελίδες που περιλαμβάνουν ακουστικό υλικό, κείμενα και βίντεο καθώς και πάνω από 2.000 διαδραστικές ασκήσεις. Μπορείτε να εγγραφείτε και να συμμετέχετε ενεργά στην ιστοσελίδα, να συναναστραφείτε με άλλους χρήστες και να κατεβάσετε δωρεάν υλικό.

LearnEnglish website

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια ακουστικού υλικού και βίντεο

Διαθέτουμε έναν μεγάλο όγκο ακουστικού υλικού και βίντεο για την εξάσκηση της γλώσσας. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει ιστορίες podcast, μια ηχητική σαπουνόπερα, μια σειρά τηλεοπτικών προγραμμάτων διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας σε συμπαραγωγή με το BBC, καθώς και βίντεο με τα οποία θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τη γλώσσα σε πολύ διαφορετικές καταστάσεις.

LearnEnglish website: Listen & Watch

Αγγλικά για παιδιά

Η σελίδα LearnEnglish Kids είναι ένας διασκεδαστικός, εκπαιδευτικός ιστότοπος για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Περιλαμβάνει παιχνίδια, τραγούδια, ιστορίες και βίντεο για το λεξιλόγιο και τη γραμματική, καθώς και μια σειρά δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων κατανόησης. Η εκμάθηση Αγγλικών για παιδιά απευθύνεται και σε καθηγητές και γονείς, και έχει εκατοντάδες μέσα που μπορούν να εκτυπωθούν αλλά και μία ενότητα συμβουλευτικής υποστήριξης για γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μάθουν Αγγλικά εκτός σχολικής τάξης. 

LearnEnglish Kids website

Αγγλικά για εφήβους

Είστε έφηβος που μαθαίνει Αγγλικά ή είστε γονείς εφήβων που μαθαίνουν Αγγλικά; Η ιστοσελίδα LearnEnglish Teens είναι σχεδιασμένη για μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών. Στη σελίδα υπάρχουν ασκήσεις για την εξάσκηση της γλώσσας, συμβουλές για εξετάσεις και βοήθεια για τη γραμματική και το λεξιλόγιο, καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες, βίντεο, παιχνίδια και κουίζ.

LearnEnglish Teens website

Εμπορικά Αγγλικά

Μιλάτε ήδη Αγγλικά αλλά πρέπει να βελτιώσετε τα εμπορικά Αγγλικά σας; Θέλετε να ξέρετε αν τα εμπορικά  Αγγλικά σας είναι στο επίπεδο που απαιτείται σήμερα; Θέλετε να κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό, σε χώρες όπου τα Αγγλικά είναι η γλώσσας εργασίας; Διαθέτουμε μια ποικιλία μέσων για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα εμπορικά Αγγλικά σας και να πετύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

LearnEnglish website: Business & Work

Μάθετε Αγγλικά με τη βοήθεια του ποδοσφαίρου

Εάν μαθαίνετε Αγγλικά και σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, το Premier Skills English μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για τις ομάδες και τους παίκτες της Premier League. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους αγώνες και τους κανόνες της Premier League, καθώς και να παίξετε παιχνίδια και να λύσετε κουίζ.

Premier Skills English website