Μια νεαρή γυναίκα που μαθαίνει Αγγλικά στο διαδίκτυο στο σπίτι της

#ΜείνετεΣπίτι με το British Council

Οι διαδικτυακές μας πηγές θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ουσιαστικά τον χρόνο σας μέσα στο σπίτι.

Η παραμονή στο σπίτι είναι μια νέα πραγματικότητα για πολλούς από εμάς και όλοι πρέπει να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά την παρούσα κατάσταση. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και όλοι αναζητούμε τρόπους για να κρατάμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας απασχολημένα με ευχάριστες δραστηριότητες.

Μην ψάχνετε άλλο, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες διαδικτυακές εφαρμογές και ψηφιακές πλατφόρμες που διαθέτουμε για να είναι πιο ευχάριστη η παραμονή σας στο σπίτι.

Έχουμε μία πληθώρα εργαλείων και εφαρμογών για όλες τις ηλικίες – από εφαρμογές για παιδιά που θα τα βοηθήσουν να μαθαίνουν Αγγλικά μέσω διασκεδαστικών τραγουδιών και παιχνιδιών μέχρι και περιηγήσεις σε συλλογή έργων τέχνης χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι. Εάν σχεδιάζετε να δώσετε εξετάσεις IELTS ή Cambridge English στο μέλλον, έχουμε κάποιες εξαιρετικές διαδικτυακές πηγές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και να εξασκηθείτε. Τέλος, δεν έχουμε ξεχάσει και τους καθηγητές – έχουμε μια ευρεία σειρά από εκπαιδευτικό υλικό για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Έχουμε κάτι για όλους! Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να μάθετε νέα πράγματα και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες.

Επιλέξτε τις ενότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και ξεκινήστε σήμερα.

Παιδιά (4–11 ετών)

Συμβουλές για γονείς

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο Blog μας.

Διαθέσιμες πηγές

Παιδιά και έφηβοι (12–17 ετών)

Ενήλικες

Συμβουλές για γονείς

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο Blog μας.

Resources

 • LearnEnglish
  Η ιστοσελίδα μας με ακουστικό υλικό, κείμενα, βίντεο καθώς και διαδραστικές ασκήσεις για ενήλικες
 • LearnEnglish YouTube channel
  Γραμματική, συμβουλές μελέτης και πολλά περισσότερα
 • Mini English Lessons
  Γραμματική, λεξιλόγιο, εκφράσεις – βελτιώστε τα Αγγλικά σας με αυτά τα ευχάριστα βίντεο.
 • Διαδικτυακές παρουσιάσεις για τις σπουδές στη Βρετανία
  Παρακολουθήστε μια από τις παρουσιάσεις μας και ενημερωθείτε για τις πτυχιακές και τις μεταπτυχιακές σπουδές, τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, την εξέταση IELTS και πολλά άλλα!

Προετοιμασία για εξετάσεις: IELTS

Διαθέσιμες πηγές

 • Προεπισκόπηση της εξέτασης computer-delivered IELTS
  Σας προσφέρουμε μια προεπισκόπηση της εξέτασης computer-delivered IELTS ώστε να εξοικειωθείτε με αυτήν στον υπολογιστή σας.
 • Διαδικτυακά σεμινάρια για το IELTS
  Προσφέρουμε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με συμβουλές και στρατηγικές σχετικά με την εξέταση IELTS, ώστε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις σας.
 • Δωρεάν υποδείγματα τεστ IELTS
  Εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν υποδείγματα τεστ για να ενισχύσετε την προετοιμασία σας για το IELTS και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ημέρα της εξέτασης.
 • Δωρεάν εφαρμογές IELTS
  Χάρη στις δωρεάν εφαρμογές προετοιμασίας μας, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το IELTS όπου και αν είστε, όποτε το επιθυμείτε.
 • Βίντεο με συμβουλές
  Τα βίντεο μας με πρακτικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επίδοσή σας σε κάθε μέρος της εξέτασης.

Καθηγητές Αγγλικών

Διαθέσιμες πηγές

 • TeachingEnglish
  Η ιστοσελίδα μας με υψηλής ποιότητας υλικό και εργαλεία για καθηγητές Αγγλικών
 • TeachingEnglish YouTube channel
  Συμβουλές διδασκαλίας, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και πολλά άλλα!

Τέχνες και πολιτισμός

 • Συντονιστείτε διαδικτυακά με το Selector Radio
  Μεταδίδοντας ό,τι καλύτερο από τη σύγχρονη βρετανική μουσική σε περισσότερες από 30 χώρες, το Selector Radio συνδέει το παγκόσμιο ακροατήριό του με τα σημαντικότερα ανερχόμενα μουσικά ταλέντα. Συντονιστείτε διαδικτυακά για να ακούσετε την καλύτερη σύγχρονη μουσική από τη Βρετανία και όχι μόνο!
 • iRead: Παιχνίδι «Navigo»
  Με βάση την τρέχουσα έρευνα από το project iRead, το «Navigo» είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο να υποστηρίζει τα παιδιά του δημοτικού σχολείου στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ανάγνωσης. Κατεβάστε το δωρεάν!
 • Περιηγηθείτε στη συλλογή έργων τέχνης του British Council
  Από το 1938 το British Council συλλέγει έργα τέχνης, χειροτεχνίας και σχεδίου για να παρουσιάσει τα επιτεύγματα των σημαντικότερων Βρετανών καλλιτεχνών. Περιηγηθείτε τώρα στην ηλεκτρονική μας συλλογή, που διαθέτει περισσότερα από 8.000 έργα τέχνης, και εξερευνήστε την ιστορία της.
 • International Museum Academy Toolkits
  Είστε επαγγελματίας στον χώρο των μουσείων ή των οργανισμών πολιτιστικής κληρονομιάς; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό που συγκεντρώσαμε από την πρώτη Διεθνή Ακαδημία Μουσείων, που πραγματοποιήσαμε με τη συμμετοχή κορυφαίων Βρετανών ειδικών του χώρου.
 • FameLab: Δείτε βίντεο των συμμετεχόντων του διαγωνισμού
  Το FameLab​ είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, στόχος του οποίου είναι να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους επιστήμονες που ασχολούνται με την επικοινωνία της επιστήμης. Οι συμμετέχοντες έχουν στη διάθεσή τους μόνο τρία λεπτά για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το κοινό με μια επιστημονική παρουσίαση. Παρακολουθήστε τους «FameLabbers» μας σε δράση στο κανάλι μας FameLab στο YouTube!
 • Ευρώπη πέραν της πρόσβασης (Europe Beyond Access)
  Η Ευρώπη πέραν της πρόσβασης είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που υποστηρίζει παγκόσμιας κλάσης καλλιτέχνες με αναπηρία να σπάσουν τις γυάλινες οροφές των τομέων του σύγχρονου θεάτρου και χορού.

Για περισσότερο ψηφιακό υλικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Arts online και Εκδηλώσεις.

#CultureConnectsUs

Δείτε επίσης