Πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage

Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους μαθητές, τους καθηγητές και στο σχολείο σας. Συνεργαστείτε μαζί μας και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που εγγυάται ένας διεθνής οργανισμός εμπιστοσύνης και κύρους.

Τι είναι το Addvantage;

Αναγνωρίζουμε ότι για να έχει μία σχέση διάρκεια, πρέπει να προσφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές. Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δώσει επιπλέον αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα σχολεία που συνεργάζονται μαζί μας.

Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με το British Council μέσω του Addvantage, σας ανοίγεται ένας κόσμος ευκαιριών μέσω της πληθώρας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην Ελλάδα: Εκμάθηση και Εξετάσεις Αγγλικών, Εκπαίδευση, Τέχνες και Κοινωνία.

Μόλις γίνετε μέλος του προγράμματος συνεργασίας Addvantage, το σχολείο σας θα ανήκει πλέον στην προνομιούχα ομάδα σχολείων που απολαμβάνουν ένα ελκυστικό πακέτο αποκλειστικών προνομίων σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας, την αφοσίωση και τη δέσμευση μας στους πελάτες.

Είναι ο τρόπος μας να πούμε «ευχαριστώ» στα σχολεία που ήδη συνεργάζονται μαζί μας και «καλώς ήλθατε» στα καινούρια σχολεία ή εκείνα που επιθυμούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες μας.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος του Addvantage;

Κάθε σχολείο μπορεί να γίνει μέλος του προγράμματος συνεργασίας Addvantage.

Μπορείτε να γίνετε μέλος του Addvantage εφόσον το κέντρο ξένων γλωσσών, το ιδιωτικό σχολείο (Δημοτικό/ Γυμνάσιο/Λύκειο) ή ο οργανισμός που διευθύνετε εγγράψει υποψηφίους μέσω του British Council για τις εξετάσεις:

To Addvantage είναι διαθέσιμο και για εκείνα τα σχολεία (κέντρα ξένων γλωσσών, ιδιωτικά Δημοτικά/ Γυμνάσια/Λύκεια) που δεν έχουν δουλέψει μαζί μας στο παρελθόν ή έχουν καιρό να συνεργαστούν μαζί μας.

Τι οφέλη θα έχω ως μέλος του προγράμματος συνεργασίας Addvantage;

To πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage σας προσφέρει ένα ελκυστικό και αποκλειστικό πακέτο προνομίων για το σχολείο σας, τους καθηγητές και τους μαθητές σας. Περιλαμβάνει υπηρεσίες διοργάνωσης και διαχείρισης εξετάσεων υψηλής ποιότητας, μία ευρεία γκάμα υλικού προετοιμασίας, σεμινάρια για τους υποψηφίους, εργαστήρια επαγγελματικής εξέλιξης καθηγητών Αγγλικής γλώσσας, και πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες του British Council όπως Εκπαίδευση, Τέχνες και Κοινωνία.

Που θα βρω περισσότερες πληροφορίες για το Addvantage;

Αν θέλετε να εγγράψετε μαθητές μέσω του British Council και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage, παρακαλώ επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος: 

Άντυ Παπαδημητρίου
British Council
Τσιμισκή 43
546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310 378 316
Φαξ 2310 241 960
Email Andy.Papadimitriou@britishcouncil.gr

Γιατί να συνεργαστώ με το British Council μέσω του Addvantage;

Η κληρονομιά μας.

Το British Council ιδρύθηκε το 1934. Από τότε, ο οργανισμός μας έχει επεκταθεί σε 200 γραφεία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από την ίδρυσή του, το British Council δημιουργεί διεθνείς ευκαιρίες για τους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες χώρες και έχει δημιουργήσει εμπιστοσύνη μεταξύ τους σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο δουλεύουμε με εκατομμύρια ανθρώπους, συνδέοντάς τους με το Ηνωμένο Βασίλειο, ανταλλάσοντας τις κουλτούρες μας και τα πιο ελκυστικά στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου: την Αγγλική γλώσσα, τις Τέχνες, την Εκπαίδευση και την Κοινωνία. Είμαστε παγκοσμίως γνωστοί ως ειδικοί για το έργο μας στην διδασκαλία Αγγλικών, τις εξετάσεις και την επιμόρφωση καθηγητών Αγγλικής γλώσσας.

Η πείρα μας.

Πάνω από 70 φορείς εξετάσεων και εκπαιδευτικά ιδρύματα μας εμπιστεύονται για τη διοργάνωση των εξετάσεων τους σε όλο τον κόσμο.

Μας αναγνωρίζουν για την ακεραιότητα μας στην παροχή υπηρεσιών εξετάσεων υψηλής ποιότητας και για τον επαγγελματισμό μας στη διδασκαλία και εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα. Οι εξετάσεις που προσφέρουμε είναι ευρέως γνωστές και αναγνωρισμένες από σχολεία, πανεπιστήμια και εργοδότες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Διοργανώνουμε ένα ευρύ φάσμα από αναγνωρισμένες εξετάσεις για όλες τις ηλικίες, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των μαθητών σας.

Η διαβεβαίωσή σας.

Κανένα άλλο εξεταστικό κέντρο στην Ελλάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την ασύγκριτη εμπειρία των 80 χρόνων μας στην διοργάνωση διεθνών εξετάσεων.

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξετάσεων εξασφαλίζει ότι η εμπειρία των μαθητών σας θα είναι 100% ασφαλής, διαφανής και θετική.

Σας εγγυούμαστε υπηρεσίες εξετάσεων φιλικές και προσιτές σε όλους. Το προσωπικό που απασχολούμε στις εξετάσεις μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές προστασίας των παιδιών και τις απαιτήσεις των υποψηφίων που έχουν διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Το εύρος των εξαιρετικά δημοφιλών, διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας που προσφέρουμε, μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα τους στόχους των μαθητών σας και να ενισχύσει τις δεξιότητες, τη σταδιοδρομία και το μέλλον τους στο εξαιρετικά απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.

Το πλεονέκτημά σας.

Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage δεν αφορά μόνο στις εξετάσεις. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους υποψηφίους να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας τους ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες από όλα τα τμήματα του British Council. Αν συνεργαστείτε με το British Council μέσω του Addvantage θα εισέλθετε σε ένα κόσμο ευκαιριών.

Τι λένε οι άλλοι για μας

Σοφία Σαγιά και Σωκράτης Μαγνησαλής, Αθήνα

«Για μία ακόμη φορά αριστεύσατε. Οι μαθητές μας και οι γονείς τους έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Τα πάντα, από την επιλογή του χώρου, μέχρι την επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι επόπτες και οι επιτηρητές, λειτούργησαν συνεργατικά και παρείχαν μία εξαιρετική εμπειρία εξετάσεων. Σας ευχαριστούμε!»

Mark Palmer, Νέο Ηράκλειο Αττικής

«Αξίζετε συγχαρητήρια για τον άριστο τρόπο που διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Μαίου. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και το προσωπικό του British Council ήταν εξυπηρετικό και φιλικό. Σας ευχαριστώ: κάνατε τις εξετάσεις μία ευχάριστη αντί για μία τραυματική εμπειρία για τους υποψηφίους.»

Ελένη Νιάρχου, Μέγαρα Αττικής

«Ως ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών, το οποίο συνεργάζεται επιτυχώς με το British Council εδώ και πολλά χρόνια, θα ήθελα να αναφέρω πόσο με εντυπωσίασε το σεμινάριο σας στις 25 Νοεμβρίου 2012. Η διοργάνωση ήταν επαγγελματική και τα σχόλια και η συζήτηση με βοήθησαν πολύ. Ήταν επίσης μία καλή ευκαιρία για τους μαθητές να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους και καλή στήριξη για τους καθηγητές.»

Αγνή Κατσιάνος, Ηλιούπολη Αττικής

«Αποτελεί πλέον παράδοση για μας στη Σχολή Κατσιάνος να συνεργαζόμαστε με το Βρετανικό Συμβούλιο, ιδίως όσον αφορά τις εξετάσεις Cambridge. Μετράμε τριάντα χρόνια συνεργασία! Οι εκπαιδευτικοί μας, οι μαθητές μας και οι γονείς τους, έχουν όλοι επίγνωση της τεράστιας σημασίας να έχουμε ένα ισχυρό Βρετανικό Συμβούλιο στο πλάι μας, που να μας στηρίζει με τις εξετάσεις του Cambridge, καθώς και τις σπουδές των μαθητών μας στη Μεγάλη Βρετανία.

Το υπάλληλοί σας στο τμήμα διοργάνωσης των εξετάσεων είναι εξαιρετικοί και έχουν επαγγελματική συνείδηση. Είναι πάντα έτοιμοι να μας βοηθήσουν και δείχνουν κατανόηση, ευελιξία και ευαισθησία. Θεωρούμε ότι το Βρετανικό Συμβούλιο μας υποστηρίζει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καλή διαβίωση των μαθητών μας και γενικότερα του σχολείου μας.

Επιπλέον, έχετε διοργανώσει σεμινάρια για τους καθηγητές μας όποτε το ζητήσαμε, κάτι που βοηθάει εμάς και το έργο μας.

Το Βρετανικό Συμβούλιο σημαίνει πολλά για εμάς, δεδομένου ότι έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ακμάζουσας ζωής του σχολείου μας για τόσα πολλά χρόνια!»

Δημήτρης Μελετόπουλος, Νέο Ηράκλειο Αττικής

«Ένα προφανές πλεονέκτημα στις εξετάσεις που διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι ότι γίνονται πολύ αργότερα από ότι οι παραδοσιακές γραπτές εξετάσεις, κάτι που δίνει στους μαθητές επιπλέον χρόνο για πρακτική εξάσκηση. Επίσης, το όφελος ότι [οι μαθητές] μπορούν να εγγραφούν μόνο ένα δεκαπενθήμερο πριν από τις εξετάσεις, όταν αισθάνονται πια απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Όταν πρόκειται για εξετάσεις σε τόσο υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο,  όπως το Cambridge Proficiency, αυτό το κέρδος είναι πραγματικά σημαντικό, καθώς μπορεί να καθορίσει την επιτυχία των μαθητών.

Η εμπειρία μου από της εξετάσεις Cambridge Proficiency μέσω υπολογιστή, είναι μάλλον θετική. Άρεσε στους μαθητές μου και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όσον αφορά την οργάνωση των εξετάσεων, τα πάντα ήταν τέλεια. Το προσωπικό ήταν φιλικό και πολύ εξυπηρετικό και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Θα ήθελα να συγχαρώ το Βρετανικό Συμβούλιο για την εισαγωγή εξετάσεων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στις υπηρεσίες του.»