Πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage

Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους μαθητές, τους καθηγητές και στο σχολείο σας. Συνεργαστείτε μαζί μας και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που εγγυάται ένας διεθνής οργανισμός εμπιστοσύνης και κύρους.

Τι είναι το Addvantage;

Το Addvantage είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας που δημιούργησε το British Council για τα σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών και ιδρύματα που εγγράφουν υποψηφίους μαζί μας κάθε χρόνο. Είναι ο τρόπος μας να πούμε «ευχαριστώ» στα σχολεία που ήδη συνεργάζονται μαζί μας και «καλώς ήλθατε» στα καινούρια σχολεία ή εκείνα που επιθυμούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες μας.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος του Addvantage;

Κάθε σχολείο μπορεί να γίνει μέλος του προγράμματος συνεργασίας Addvantage.

Μπορείτε να γίνετε μέλος του Addvantage εφόσον το κέντρο ξένων γλωσσών, το ιδιωτικό σχολείο (Δημοτικό/ Γυμνάσιο/Λύκειο) ή ο οργανισμός που διευθύνετε εγγράψει υποψηφίους μέσω του British Council για όλες τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας που διεξάγουμε: Cambridge English (γραπτές εξετάσεις ή μέσω υπολογιστή), IELTS και Aptis for Teens.

Το επίπεδο συμμετοχής σας βασίζεται στον αριθμό των υποψηφίων που είχατε εγγράψει μαζί μας το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Θα λάβετε το αρχείο Addvantage Calculator στην αρχή κάθε περιόδου εγγραφών, όπου θα βρείτε το επίπεδο μέλους σας, το οποίο θα ισχύσει για τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Κάθε σχολείο μπορεί να διεκδικήσει τα οφέλη και τις αποκλειστικές ανταμοιβές που αντιστοιχούν στο επίπεδο μέλους του. Καθώς ανεβαίνετε επίπεδο μέλους, θα απολαμβάνετε περισσότερα οφέλη, ως ευχαριστώ για τη συνεχή συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας στο British Council ως φορέα εξέτασης.

To Addvantage είναι διαθέσιμο και για εκείνα τα σχολεία (κέντρα ξένων γλωσσών, ιδιωτικά Δημοτικά/ Γυμνάσια/Λύκεια) που δεν έχουν δουλέψει μαζί μας στο παρελθόν ή έχουν καιρό να συνεργαστούν μαζί μας.

Τι οφέλη θα έχω ως μέλος του προγράμματος συνεργασίας Addvantage;

To πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage σας προσφέρει ένα ελκυστικό και αποκλειστικό πακέτο προνομίων για το σχολείο σας, τους καθηγητές και τους μαθητές σας. Περιλαμβάνει υπηρεσίες διοργάνωσης και διαχείρισης εξετάσεων υψηλής ποιότητας, μία ευρεία γκάμα υλικού προετοιμασίας, σεμινάρια για τους υποψηφίους, εργαστήρια επαγγελματικής εξέλιξης καθηγητών αγγλικής γλώσσας, και πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες του British Council όπως Εκπαίδευση, Τέχνες και Κοινωνία. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

 • συμμετοχή στο διαγωνισμό Το μέλλον μας του British Council για μαθητές σχολικής ηλικίας με αξιόλογα βραβεία
 • δωρεάν προσομοίωση προφορικής εξέτασης για τους υποψήφιους Cambridge English: B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) και C2 Proficiency (CPE) καθώς και συμβουλές, πρακτική και εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με τις γραπτές απαντήσεις σας από τους εξειδικευμένους εξεταστές μας για το B2 First (FCE) for Schools και C1 Advanced (CAE) μέσω της ιστοσελίδας Road to Success
 • δωρεάν διαθέσιμες πηγές εξάσκησης αγγλικής γλώσσας για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα στην ιστοσελίδα μας LearnEnglish και δωρεάν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το IELTS, Road to IELTS
 • εξέταση κατανόησης προφορικού λόγου (Listening) με χρήση ακουστικών ή συστήματος audio surround και χώρους υψηλής ποιότητας για τις γραπτές εξετάσεις, τις εξετάσεις μέσω υπολογιστή και τις προφορικές εξετάσεις
 • εγγυημένη ασφάλεια για τους μικρούς μαθητές σας, μέσω της πολιτικής μας για την προστασία των παιδιών
 • πρόσβαση σε δύο δωρεάν ενότητες κατάρτισης καθηγητών και έκπτωση 25% σε περισσότερες ενότητες μέσω του TeachingEnglish, για εσάς και τους καθηγητές σας
 • προσκλήσεις σε σεμινάρια για καθηγητές αγγλικής γλώσσας που διοργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά σεμινάρια με συμβουλές και πρακτικές ασκήσεις για τη διδασκαλία του IELTS
 • οδηγό με συμβουλές για τους γονείς των μαθητών σας, με πληροφορίες ώστε να βοηθήσουν το παιδί τους με τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας
 • δικαίωμα χρήσης του εγκεκριμένου λογοτύπου British Council Addvantage© για διαφημιστικούς σκοπούς
 • προώθηση του σχολείου σας μέσω της ιστοσελίδας μας School Finder
 • δωρεάν βιβλία προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS και Cambridge English στα σχολεία που συνεργάζονται μαζί μας για τρία συναπτά έτη
 • σεμινάρια αγγλικής γλώσσας ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του σχολείου σας.

Προσφέρουμε πολλά περισσότερα οφέλη και ανανεώνουμε την προσφορά μας κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος.

Για την πλήρη λίστα των πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στα σχολεία αγγλικής γλώσσας και τα ιδιωτικά σχολεία δημοτικά/γυμνάσια, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Addvantage@britishcouncil.gr και ζητήστε ένα αντίγραφο του φυλλαδίου και των όρων 2017–18.

Γιατί να συνεργαστώ με το British Council μέσω του Addvantage;

Η κληρονομιά μας.

Το British Council είναι ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Δημιουργούμε ένα φιλικό περιβάλλον γνώσης και κατανόησης ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν στη Βρετανία και τις άλλες χώρες. Αυτό το πετυχαίνουμε με τη θετική μας συμβολή στη Βρετανία και τις χώρες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, με στόχο να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων δημιουργώντας ευκαιρίες, οικοδομώντας σχέσεις και καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, στην εκπαίδευση και την κοινωνία των πολιτών. Κάθε χρόνο ερχόμαστε σε προσωπική επαφή με πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους και με περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω διαδικτύου, ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και εκδόσεων.

Είμαστε ένας βρετανικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1934, διέπεται από τους κανόνες του Βασιλικού Καταστατικού και υπάγεται στο βρετανικό δημόσιο. Είμαστε παγκοσμίως γνωστοί ως ειδικοί για το έργο μας στην διδασκαλία Αγγλικών, τις εξετάσεις και την επιμόρφωση καθηγητών αγγλικής γλώσσας.

Η πείρα μας.

Πάνω από 70 φορείς εξετάσεων και εκπαιδευτικά ιδρύματα μας εμπιστεύονται για τη διοργάνωση των εξετάσεων τους σε όλο τον κόσμο.

Μας αναγνωρίζουν για την ακεραιότητα μας στην παροχή υπηρεσιών εξετάσεων υψηλής ποιότητας και για τον επαγγελματισμό μας στη διδασκαλία και εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα. Οι εξετάσεις που προσφέρουμε είναι ευρέως γνωστές και αναγνωρισμένες από σχολεία, πανεπιστήμια και εργοδότες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Η διαβεβαίωσή σας.

Κανένα άλλο εξεταστικό κέντρο στην Ελλάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την ασύγκριτη εμπειρία των 80 χρόνων μας στην διοργάνωση διεθνών εξετάσεων. Η υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξετάσεων εξασφαλίζει ότι η εμπειρία των μαθητών σας θα είναι 100% ασφαλής, διαφανής και θετική.

Σας εγγυούμαστε υπηρεσίες εξετάσεων φιλικές και προσιτές σε όλους. Το προσωπικό που απασχολούμε στις εξετάσεις μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές προστασίας των παιδιών και τις απαιτήσεις των υποψηφίων που έχουν διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Το εύρος των εξαιρετικά δημοφιλών, διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων αγγλικής γλώσσας που προσφέρουμε, μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα τους στόχους των μαθητών σας και να ενισχύσει τις δεξιότητες, τη σταδιοδρομία και το μέλλον τους στο εξαιρετικά απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.

Το πλεονέκτημά σας.

Αναγνωρίζουμε ότι για να έχει μία σχέση διάρκεια, πρέπει να προσφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές. Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δώσει επιπλέον αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα σχολεία που συνεργάζονται μαζί μας, με σκοπό να την ενίσχυσης μακροχρόνιας συνεργασίας.

Το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage δεν αφορά μόνο στις εξετάσεις. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους υποψηφίους να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας τους ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες από όλα τα τμήματα του British Council. Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με το British Council μέσω του Addvantage, σας ανοίγεται ένας κόσμος ευκαιριών μέσω της πληθώρας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην Ελλάδα: Εκμάθηση και Εξετάσεις Αγγλικών, Εκπαίδευση, Τέχνες και Κοινωνία.

Μόλις γίνετε μέλος του προγράμματος Addvantage, το σχολείο σας θα συμμετάσχει σε μία αποκλειστική ομάδα και θα λάβει ένα ελκυστικό και αποκλειστικό πακέτο προνομίων και υπηρεσιών, μαζί με τις γνώσεις μας, την αφοσίωση και δέσμευση μας στους πελάτες μας.

Που θα βρω περισσότερες πληροφορίες για το Addvantage;

Αν θέλετε να εγγράψετε μαθητές μέσω του British Council και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα συνεργασίας Addvantage, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος: 

Άντυ Παπαδημητρίου
British Council
Τσιμισκή 43
546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310 378 316
Φαξ 2310 241 960
Email Andy.Papadimitriou@britishcouncil.gr

Τι λένε οι άλλοι για μας

Σοφία Σαγιά και Σωκράτης Μαγνησαλής, Αθήνα

«Για μία ακόμη φορά αριστεύσατε. Οι μαθητές μας και οι γονείς τους έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Τα πάντα, από την επιλογή του χώρου, μέχρι την επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι επόπτες και οι επιτηρητές, λειτούργησαν συνεργατικά και παρείχαν μία εξαιρετική εμπειρία εξετάσεων. Σας ευχαριστούμε!»

Mark Palmer, Νέο Ηράκλειο Αττικής

«Αξίζετε συγχαρητήρια για τον άριστο τρόπο που διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Μαίου. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και το προσωπικό του British Council ήταν εξυπηρετικό και φιλικό. Σας ευχαριστώ: κάνατε τις εξετάσεις μία ευχάριστη αντί για μία τραυματική εμπειρία για τους υποψηφίους.»

Ελένη Νιάρχου, Μέγαρα Αττικής

«Ως ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών, το οποίο συνεργάζεται επιτυχώς με το British Council εδώ και πολλά χρόνια, θα ήθελα να αναφέρω πόσο με εντυπωσίασε το σεμινάριο σας στις 25 Νοεμβρίου 2012. Η διοργάνωση ήταν επαγγελματική και τα σχόλια και η συζήτηση με βοήθησαν πολύ. Ήταν επίσης μία καλή ευκαιρία για τους μαθητές να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους και καλή στήριξη για τους καθηγητές.»

Αγνή Κατσιάνος, Ηλιούπολη Αττικής

«Αποτελεί πλέον παράδοση για μας στη Σχολή Κατσιάνος να συνεργαζόμαστε με το Βρετανικό Συμβούλιο, ιδίως όσον αφορά τις εξετάσεις Cambridge English. Μετράμε τριάντα χρόνια συνεργασία! Οι εκπαιδευτικοί μας, οι μαθητές μας και οι γονείς τους, έχουν όλοι επίγνωση της τεράστιας σημασίας να έχουμε ένα ισχυρό Βρετανικό Συμβούλιο στο πλάι μας, που να μας στηρίζει με τις εξετάσεις του Cambridge English, καθώς και τις σπουδές των μαθητών μας στη Μεγάλη Βρετανία.

Το υπάλληλοί σας στο τμήμα διοργάνωσης των εξετάσεων είναι εξαιρετικοί και έχουν επαγγελματική συνείδηση. Είναι πάντα έτοιμοι να μας βοηθήσουν και δείχνουν κατανόηση, ευελιξία και ευαισθησία. Θεωρούμε ότι το Βρετανικό Συμβούλιο μας υποστηρίζει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καλή διαβίωση των μαθητών μας και γενικότερα του σχολείου μας.

Επιπλέον, έχετε διοργανώσει σεμινάρια για τους καθηγητές μας όποτε το ζητήσαμε, κάτι που βοηθάει εμάς και το έργο μας.

Το Βρετανικό Συμβούλιο σημαίνει πολλά για εμάς, δεδομένου ότι έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ακμάζουσας ζωής του σχολείου μας για τόσα πολλά χρόνια!»

Δημήτρης Μελετόπουλος, Νέο Ηράκλειο Αττικής

«Ένα προφανές πλεονέκτημα στις εξετάσεις που διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι ότι γίνονται πολύ αργότερα από ότι οι παραδοσιακές γραπτές εξετάσεις, κάτι που δίνει στους μαθητές επιπλέον χρόνο για πρακτική εξάσκηση. Επίσης, το όφελος ότι [οι μαθητές] μπορούν να εγγραφούν μόνο ένα δεκαπενθήμερο πριν από τις εξετάσεις, όταν αισθάνονται πια απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό τους, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Όταν πρόκειται για εξετάσεις σε τόσο υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, όπως το Cambridge English: Proficiency, αυτό το κέρδος είναι πραγματικά σημαντικό, καθώς μπορεί να καθορίσει την επιτυχία των μαθητών.

Η εμπειρία μου από της εξετάσεις Cambridge English: Proficiency μέσω υπολογιστή, είναι μάλλον θετική. Άρεσε στους μαθητές μου και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όσον αφορά την οργάνωση των εξετάσεων, τα πάντα ήταν τέλεια. Το προσωπικό ήταν φιλικό και πολύ εξυπηρετικό και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Θα ήθελα να συγχαρώ το Βρετανικό Συμβούλιο για την εισαγωγή εξετάσεων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στις υπηρεσίες του.»

Άρτεμις Λιόλιου, Βόλος

«Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου για την προστασία των παιδιών στις εξετάσεις του Βρετανικού Συμβουλίου αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των συνθηκών εξέτασης για όλους τους εμπλεκομένους. Οι μεν υποψήφιοι κάνουν τα διαλείμματά τους σε χώρο μη προσβάσιμο από τρίτους, διασφαλίζοντας έτσι την απαιτούμενη ηρεμία και συγκέντρωση, οι δε γονείς/καθηγητές μπορούν να αποχωρήσουν από το εξεταστικό κέντρο με τη σιγουριά ότι τα παιδιά/μαθητές τους παραμένουν ασφαλή υπό την υπεύθυνη επίβλεψη του αρμόδιου προσωπικού καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επίσης η ησυχία γύρω από το εξεταστικό κέντρο που είναι απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης.»