Παιδιά χορεύουν στη σκηνή

Δραστηριοποιούμαστε σε όλα τα είδη θεάτρου και χορού, αναδεικνύοντας τον καινοτόμο και ποικιλόμορφο χαρακτήρα της βρετανικής σκηνής – από το σωματικό θέατρο έως το θέατρο της επινόησης και από το σύγχρονο χορό σε πιο κλασικές μορφές θεάτρου – φέρνοντας σε επαφή το ελληνικό κοινό και τους έλληνες καλλιτέχνες με τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές τάσεις στις παραστατικές τέχνες στη Βρετανία.

Υποστηρίζουμε βρετανούς καλλιτέχνες που επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Τους βοηθούμε να πραγματοποιήσουν σεμινάρια, να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα και να συνεργαστούν με έλληνες και διεθνείς ομολόγους τους μέσα από residencies, ανταλλαγές και ομάδες δικτύωσης.

Έχουμε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης ομάδες και καλλιτέχνες στην αιχμή της πρωτοπορίας, όπως οι Cheek by Jowl, Forced Entertainment, Tim Crouch και οι Action Hero.

Συνεργαζόμαστε με έλληνες παραγωγούς και διευθυντές φεστιβάλ προκειμένου να υποστηρίξουμε τη συμμετοχή τους σε σημαντικά φεστιβάλ θεάτρου και χορού στη Βρετανία, όπως το Edinburgh Showcase που διοργανώνουμε κάθε διετία.

Μάθετε περισσότερα για τη δουλειά μας στο θέατρο και το χορό.

Δείτε επίσης

Εξωτερικοί σύνδεσμοι