Βελτιώστε τα Αγγλικά σας με τις διασκεδαστικές εφαρμογές μας. Σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια, τα παιχνίδια, τα podcast, τα βίντεο και τα κουίζ μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε Αγγλικά στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.

Επιλέξτε μια εφαρμογή:

LearnEnglish Grammar app logo

LearnEnglish: Grammar

Τελειοποιήστε τη γραμματική σας μέσω των χιλιάδων ερωτήσεων που υπάρχουν σε αυτό το διαδραστικό εγχειρίδιο γραμματικής. Οι ερωτήσεις καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android

Sounds Right app logo

LearnEnglish Sounds Right

Ένας διαδραστικός οδηγός προφοράς, που δείχνει τα φωνήεντα, τα σύμφωνα και τους δίφθογγους. Περιλαμβάνει επίσης ηχητική αναπαραγωγή φωνημάτων και δείγματα λέξεων για τους ήχους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android

Johnny Grammar's Word Challenge app logo

Johnny Grammar’s Word Challenge

Νικήστε το χρονόμετρο και απαντήστε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις γραμματικής και λεξιλογίου μπορείτε, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα! Με συντονιστή τον Johnny Grammar, η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει ερωτήσεις για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android

LearnEnglish Elementary Podcasts app logo

LearnEnglish Podcasts

Ακούστε τους αφηγητές των podcast μιλούν για τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας και την ικανότητά σας στην κατανόηση του προφορικού λόγου. Όλα τα επεισόδια συνοδεύονται από γραπτό κείμενο και ασκήσεις κατανόησης. 

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android