Βελτιώστε τα Αγγλικά σας με τις διασκεδαστικές εφαρμογές μας. Σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια, τα παιχνίδια, τα podcast, τα βίντεο και τα κουίζ μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε Αγγλικά στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.

Επιλέξτε μια εφαρμογή:

LearnEnglish Grammar app logo

LearnEnglish: Grammar (Έκδοση Η.Β.)

Τελειοποιήστε τη γραμματική σας μέσω των χιλιάδων ερωτήσεων που υπάρχουν σε αυτό το διαδραστικό εγχειρίδιο γραμματικής. Οι ερωτήσεις καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android | WP8
Κατεβάστε την Έκδοση Η.Π.Α.: iOS

LearnEnglish Audio and Video app logo

LearnEnglish Audio and Video

Παρακολουθήστε και ακούστε πραγματικές, καθημερινές συζητήσεις στα Αγγλικά για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην κατανόηση προφορικού λόγου. Όλα τα βίντεο συνοδεύονται από γραπτό κείμενο και ασκήσεις κατανόησης.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android | WB8

IELTS Word Power app logo

IELTS Word Power

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις IELTS! Εξασκηθείτε με περισσότερες από 100 ερωτήσεις σε 11 κατηγορίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, από την επιστήμη και την τεχνολογία, μέχρι την εργασία και τις επιχειρήσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS

LearnEnglish GREAT Videos app logo

LearnEnglish GREAT Videos

Με αυτή την εφαρμογή βίντεο θα εξασκήσετε τις ικανότητές σας στην κατανόηση προφορικού λόγου. Θα μάθετε την ιστορία της αγγλικής γλώσσας και θα επισκεφτείτε εικονικά τα μουσεία του Λονδίνου και άλλες διάσημες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.    

Κατεβάστε την εφαρμογή για:  iOS Android

Sounds Right app logo

Sounds Right

Ένας διαδραστικός οδηγός προφοράς, που δείχνει τα φωνήεντα, τα σύμφωνα και τους δίφθογγους. Περιλαμβάνει επίσης ηχητική αναπαραγωγή φωνημάτων και δείγματα λέξεων για τους ήχους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android

Johnny Grammar's Word Challenge app logo

Johnny Grammar’s Word Challenge

Νικήστε το χρονόμετρο και απαντήστε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις γραμματικής και λεξιλογίου μπορείτε, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα! Με συντονιστή τον Johnny Grammar, η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει ερωτήσεις για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android

LearnEnglish Kids: Videos app logo

LearnEnglish Kids: Videos

Με αυτή την εφαρμογή βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αγαπημένα παραμύθια των παιδιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα. Περιλαμβάνει ηχητική και γραπτή αφήγηση και έναν οδηγό για τους γονείς, με συμβουλές για το πώς θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μάθουν Αγγλικά.

LearnEnglish Elementary Podcasts app logo

LearnEnglish Elementary Podcasts

Ακούστε τους αφηγητές των podcast μιλούν για τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας και την ικανότητά σας στην κατανόηση του προφορικού λόγου. Όλα τα επεισόδια συνοδεύονται από γραπτό κείμενο και ασκήσεις κατανόησης. 

Κατεβάστε την εφαρμογή για: iOS | Android