Προσχολικό Πρόγραμμα στη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου (3–5 ετών)

Το πρόγραμμα «Early Years» της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3–5 ετών. Βασίζεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται στη Βρετανία για παιδιά αυτής της ηλικίας, εμπλουτισμένο όμως με δράσεις ειδικά σχεδιασμένες από το British Council για τη Σχολή.

Στόχος είναι η δημιουργία μίας πρώτης θετικής εντύπωσης για την εκμάθηση Αγγλικών, σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εποπτεύεται από το British Council και υλοποιείται από καθηγητές ειδικά εκπαιδευμένους από αυτό.

Τα παιδιά:

 • διδάσκονται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές παιδιών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι θα τα εμπνεύσουν και θα τους δώσουν κίνητρο
 • μαθαίνουν Αγγλικά μέσα από τραγούδια, ποιήματα, ιστορίες, παιχνίδια και από έναν μεγάλο αριθμό δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν την έμφυτη τάση τους για διασκέδαση
 • λαμβάνουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες και εργασίες από ολόκληρη την τάξη, ειδικά σχεδιασμένες για τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων

 • Επίπεδα

  Αρχάριοι, Elementary

 • Δίδακτρα

  €950 ανά ακαδημαϊκό έτος

 • Διάρκεια

  Δύο φορές την εβδομάδα ανά ακαδημαϊκό έτος

 • Εγγραφή

  Τηλεφωνήστε στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου για να κλείσετε θέση για το παιδί σας.

Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου
Ωρολόγιο πρόγραμμα & δίδακτρα

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Τετράμηνο 1 13 Σεπτεμβρίου 2016–26 Ιανουαρίου 2017
Τρίτη & Πέμπτη, 15.10–16.40
Τετράμηνο 2 31 Ιανουαρίου–13 Ιουνίου 2017
Τρίτη & Πέμπτη, 15.10–16.40

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Το British Council στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.

Δίδακτρα

Για να ενημερωθείτε για τα δίδακτρα και τους τρόπους καταβολής τους, τηλεφωνήστε στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.